Door Advisie

Advisie sleepte donderdagavond in de Beurs van Berlage de Exact New Business Award 2018 in de wacht. De combinatie van adviseurschap, de beste softwareoplossingen 'On Top of Exact' en focus op de klant vertaalde zich in 2018 tot het hoogste aantal nieuwe klanten in alle sectoren waar Advisie actief is: onderwijs, zorg, groothandel, productie, dienstverlening en automotive.

Exact new business award 2018 gewonnen door Advisie

Speciale vermelding was er voor Toon Lepoutre. Hij nam de Oeuvre Prijs in ontvangst, de enige award die aan een persoon wordt uitgereikt. Lepoutre is als oprichter van ComputerPlan al 35 jaar verbonden aan Exact. ComputerPlan, onlangs overgenomen door Advisie, heeft in die periode een grote bijdrage geleverd aan het partnerkanaal.

De uitreiking van de Exact Partner van het Jaar Awards is dit jaar voor de 31ste keer georganiseerd en vond plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tijdens een feestelijke avond werd het belang van het partnernetwerk van Exact nogmaals aangestipt. De branchespecifieke kennis van de partners zorgt ervoor dat onder meer de finance- en ERP-oplossingen van Exact werken voor elk bedrijf in elke markt, ongeacht specifieke eisen of wensen.
FOTO | EXACT / NICO ALSEMGEEST