Door Dieuwke van Bekkum

Ook in 2020 moet de eindejaarsverwerking weer voor de eerste verloning van januari worden uitgevoerd. In de salarisupdate zijn de nieuwe rekenregels, wijzigingen in de wetgeving en pensioenfondsen voor verwerkt. De datum waarop de jaarlijkse update kan worden uitgevoerd is afhankelijk van de CAO die op uw organisatie van toepassing is. In voorgaande jaren waren de meeste cao’s aan het einde van week 2 beschikbaar.

Servicepacks
Exact Software stelt de salarisupdate beschikbaar in de servicepacks van PU417, PU418 en PU419. Indien u gebruik maakt van een lagere versie, betekent dit dat u uw release tenminste moet updaten naar PU417.

Nu installeren scheelt tijd in januari
Wanneer u de nieuwe release op tijd installeert en test, hoeft u in januari alleen nog het nieuwste servicepack te installeren. Op YouTube staan ook diverse support video’s van Exact die u eventueel kunt raadplegen: Financieel, Salaris, Logistiek.

Maatwerk
Als u gebruik maakt van Advisie maatwerk, dan is het mogelijk dat er een aanpassing nodig is. Dit wordt elk jaar kosteloos en eenmalig voor u aangepast wanneer u een onderhouds-overeenkomst met Advisie heeft afgesloten. Voor maatwerk ontwikkeld door Exact kunt u contact op te nemen met Exact Software via 015 - 711 51 00.

Uitvoer door Advisie
Wilt u een afspraak maken om de jaarlijkse update door Advisie te laten uitvoeren? Wij plannen die afspraak graag voor u in. De afdeling planning is bereikbaar via 035 - 60 365 00 of via een van de andere mogelijkheden die u prettig vindt.