Door Advisie
3 minuten

Advisie weer de grote winnaar van 2020

De Partner van het Jaar Award is de bekroning voor de beste partner van Exact. Advisie scoort voor de Exact Partner van het Jaar Award van 2020 weer het hoogste in het Exact rapport en werd onder andere beoordeeld op de onderdelen customer loyalty, de ontwikkeling van new business en omzet(groei). Advisie onderscheidt zich door duidelijke keuzes te maken, investeringen in de organisatie en de mensen.

Ook in 2020 liet Advisie zien in staat te zijn om te groeien ten opzichte van 2019. De bestaande klanten waarderen het automatiseringsbedrijf, blijkt uit de weinig opzeggingen en de hoge klanttevredenheid. Dat is niet verwonderlijk, want het betrokken en gespecialiseerde team streeft naar één gezamenlijk succes: een tevreden klant, aldus het rapport van Exact. 

Partner van het jaar Award - event 

Exact heeft tijdens de 33ste editie van het jaarlijkse event vijf partners bekroond met een onderscheiding. Advisie is voor het tweede jaar op rij -en voor de 5e keer in 8 jaar- gekozen tot Exact Partner van het Jaar en daarnaast won het ook voor de 2e keer de Focus Solutions Award. Ook dit jaar vond het hele event digitaal plaats; live vanuit de studio in Nieuw-Vennep met Humberto Tan als host. Daarnaast werd Advisie verrast ter plaatse in Delft met muziek, dans, de beker en bloemen. 

 

Advisie heeft ook dit jaar weer laten zien in staat te zijn succesvol nieuwe Exact- producten in de markt te zetten, nieuwe klanten weten te binden en te groeien in omzet", een prestatie waar het zeer trots op mag zijn.

Paul Ramakers
CEO bij Exact

Focus Solutions Award

Zoals gezegd won Advisie ook de Focus Solutions Award. De Focus Solutions Award erkent partners die de nieuwste oplossingen van Exact omarmen. Advisie heeft laten zien koploper te zijn in het adopteren van de nieuwste Exact oplossingen en hun klanten met deze oplossingen verder op weg helpen. Meerdere van hun consultants zijn erkend gecertificeerd en diverse klanten werken al met de nieuwe Exact oplossingen zoals Payroll+ en Purchase to Pay, een  tweetal  van  Exact’s  Focus Solutions.

 

 

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.