3 juni 2021

XLReporting software en Exact Financials

Met behulp van XLReporting software ontwikkelt InfoAction begrotingsmodellen waarmee je eenvoudig begrotingen voor het onderwijs kunt maken. Geen tijdverlies meer met het consolideren van begrotingen. Iedere budgethouder voert zijn eigen deelbegroting in en zodra deze is opgeslagen wordt de begroting automatisch geconsolideerd. 

Dag: donderdag 3 juni
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via Go2Webinar

InfoAction laat aan de hand van voorbeelden zien hoe zij begrotingsmodellen ontwikkelen met behulp van XLReporting. Hoe ziet dat overzichtelijk dashboard met alle belangrijke kengetallen van de begroting er uit? Hoe zorgen autorisaties er voor dat uw collega’s alleen die cijfers zien die voor hun relevant zijn? Hoe hou je eenvoudig tekening met seizoenspatronen? Uiteraard kunt u direct vragen stellen over de mogelijkheden of specifieke uitdagingen tijdens het consolideren van de begroting .

Schrijf je via deze link -direct in voor het Webinar (let op: je wordt doorgestuurd naar een formulier in Go2Webinar). 

 

Praktische informatie

Go2Webinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van Go2Webinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan in om het webinar achteraf te ontvangen.