29 oktober 2020

De toekomst van Exact Globe

Exact draait op volle toeren om Exact Globe door te ontwikkelen tot een ‘Next Generation ERP’, zodat de software aansluit op de wensen van vandaag. Tijdens dit webinar vertelt Jarno van Hurne, Global Product Line Director voor o.a. Exact Globe en Exact Synergy, wat de visie en ontwikkelingen van Exact zijn ten aanzien van Exact Globe.

Aansluitend neemt onze collega Arie van Leeuwe, Senior Accountmanager bij ComputerPlan, u mee in de ontwikkelingen vanuit Advisie en ComputerPlan. Welke add-ons en verbeteringen zijn er vanuit ons beschikbaar en hoe zorgen die ervoor dat u Exact Globe beter kunt gebruiken?

Dag: donderdag 29 oktober
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via Go2Webinar


Schrijf u via deze link direct in voor het webinar (let op: u wordt doorgestuurd naar een formulier in Go2Webinar). 

Waar gaan we het over hebben?

  • Visie en ontwikkelingen 
    Wat is de strategie van Exact ten aanzien van Exact Globe? En welke concrete ontwikkelingen brengt dit met zich mee?
  • Verbeteringen release notes
    We bespreken de verbeteringen in de afgelopen release notes, bijvoorbeeld over PEPPOL het nieuwe elektronisch factureren. 

  • Aanvulling van Advisie Solutions
    Gebruik Exact Globe beter door de aanvullingen van onze Solutions voor o.a. offertes, afletteren en integraties.


Praktische informatie

Go2Webinar: Nadat u zicht heeft ingeschreven voor het webinar ontvangt u een automatische bevestiging van Go2Webinar, in deze mail staat ook de link om aan het webinar deel te nemen. Deze mail wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht u op de dag zelf alsnog niet kunnen, schrijf dan toch in om het webinar achteraf te ontvangen. Vragen stellen kan dan niet direct, maar we zijn natuurlijk altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.