16 maart 2021

De oplossingen van Elvy & Scan Sys helpen je met het digitaliseren van je inkomende facturen. Of je nu thuis zit of op kantoor, de oplossing zorgt ervoor dat je inkomende facturen digitaal kunt verwerken. In dit webinar leggen zowel Elvy als Scan Sys uit hoe je dit met hun oplossing kunt doen. 

Dag: donderdag 16 maart
Tijd: 10:00 tot 11:00uur
Plaats: remote via Go2Webinar

Schrijf je via deze link -direct in voor het Webinar (let op: je wordt doorgestuurd naar een formulier in Go2Webinar). 

 

Waar gaan we het over hebben?

1. Elvy

Tijdens het webinar wordt je meegenomen in de mogelijkheden van Elvy om de financieel administratieve processen te digitaliseren en te automatiseren. Zo creëer je niet alleen extra grip en controle op alle processen, maar zorg je er ook voor dat alle processen efficiënt verlopen en onafhankelijk van de werklocatie kunnen worden uitgevoerd.

Van de volledige digitale verwerking van zowel kosten- als goederenfacturen (3-way-match) tot het digitaal fiatteren en beschikbaar stellen van betaling in Exact. Het digitaliseren van het declaratieproces met de Elvy App tot het voeren van een efficiënte contracten registratie en gestroomlijnd digitaal inkoopproces. Het webinar geeft je een eerste inkijk in de mogelijkheden. Van daaruit gaan we graag met je in gesprek om te bepalen welke processen bij jouw organisatie geoptimaliseerd kunnen worden!

2. Scan Sys

Scan Sys laat zien hoe ImageCapture for Invoices de factuurverwerking en fiattering uitgevoerd wordt. De software automatiseert het volledige proces van verwerken, matchen, fiatteren en archiveren van je inkoopfacturen, verkooporders en pakbonnen in Exact Globe.

 

Praktische informatie

Go2Webinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van Go2Webinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan alsnog in om het webinar achteraf te ontvangen.