1 juli 2020

Optimaliseer uw logistieke processen


U wilt controle hebben over alle logistieke processen. Tijdens deze gratis Webinar voor groothandel ontdekt u de mogelijkheden van een Exact Warehouse Management Systeem (WMS), het inzetten van Electronic Data Interchange (EDI) en het koppelen van een webshop aan de logistieke processen.

Wij geven u tijdens de gratis webinar inzicht in het volgende:

Optimaliseer logistieke processen met Exact WMS
Voor iedere groothandelaar met een magazijn is het cruciaal om voorraadbeheer op orde te hebben. Exact geeft een duidelijke uiteenzetting van de diverse WMS oplossingen binnen Exact. Dat levert de volgende voordelen:
  • digitalisatie van de fysieke goederen-stroom
  • optimalisatie van het logistieke proces
  • uitbreidingsmogelijkheden met bijvoorbeeld EDI

Koppel uw webshop aan logistieke processen
Steeds meer groothandelaren gebruiken een webshop om hun producten te verkopen. Door u webshop te koppelen aan Exact Globe wordt product-, voorraad- en klantinformatie automatisch gesynchroniseerd.

 

 

Praktische informatie

Al een paar jaar delen wij onze kennis en ervaring met u tijdens kennissessies, demodagen, Webinars of andere (virtuele) evenementen. Juist nu blijven we onze kennis delen, alleen op een andere manier. Binnenkort kunt u deze Academy sessie bekijken, waar en wanneer u dat wil. U ontvangt daarover een e-mail bericht met een link. Meld u direct aan door het formulier in te vullen.

Inschrijven voor dit webinar