22 april 2021

In dit Webinar laten we je zien hoe je inkoopprocessen optimaal kunt benutten via automatisch factuurverwerking, inkoop- en bestel workflows en contractmanagement via Exact Purchase to Pay en de integratie van Scan Sys ImageCapture met Shopper.

Dag: donderdag 22 april
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via Go2Webinar

Schrijf je via deze link -direct in voor het Webinar (let op: je wordt doorgestuurd naar een formulier in Go2Webinar). 

 

Waar gaan we het over hebben?

  • Exact Purchase to Pay Premium

Het nauwkeurig verwerken van inkoopprocessen kost veel tijd, terwijl digitalisering de workload steeds groter maakt. Al deze processen leveren administratief handmatig werk op. Met Exact Purchase to Pay automatiseer je al de inkoopprocessen via automatische factuurverwerking, inkoop- en bestel workflows, contractmanagement en verkrijg je realtime inzicht in processen.

  • Scan Sys ImageCapture integratie met Shopper

ImageCapture integreert volledig met inkoopmanagement-applicatie Shopper (Shpr) en ERP-systemen Exact Globe en Exact Financials en maakt hierdoor realtime gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit de inkoop- en financiële administratie(s). Ook de fiattering van de facturen vindt in ImageCapture plaats. Scan Sys laat zien tijdens dit webinar zien hoe je dit kunt inzetten voor krachtig inkoopmanagement binnen jouw organisatie. 

 

Praktische informatie

Go2Webinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van Go2Webinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan alsnog in om het webinar achteraf te ontvangen.