8 oktober 2020

De wereld van de handel verandert razendsnel. Het klantgedrag verandert continue. Waar liggen de kansen? En hoe pakken we deze kansen? Wat zijn de bedreigingen? En hoe kunnen we deze voorkomen? In dit webinar leggen we je uit hoe Sumatra Software jouw groothandel of logistieke organisatie actuele en betrouwbare inzichten geeft om snel en accuraat te handelen. 

Dag: donderdag 8 oktober
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via Go2Webinar

Schrijf je via deze link -direct in voor het Webinar Sumatra voor de groothandel (let op: je wordt doorgestuurd naar een formulier in Go2Webinar). 

 

Waar gaan we het over hebben?

  • Inzicht in logistieke KPI's
    Stuur je organisatie aan de hand van logistieke KPI's als omloopsnelheid, voorraad of marge. 
  • Dashboards per proces
    Gebruik per proces de dashboards die aansluiten op jouw logistieke- of voorraadprocessen. 
  • Dashboards binnen Exact Synergy
    Met Sumatra Fusion integratie worden de dashboards direct binnen Exact Synergy getoond. 

Praktische informatie

Go2Webinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van Go2Webinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan toch in om het webinar achteraf alsnog te ontvangen. Vragen stellen kan dan niet direct, maar we zijn natuurlijk altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.