24 november 2020

Ontdek de mogelijkheden van Elfsquad

Fouten maken in offertes, een versnipperd IT landschap, veel voor- en nabewerking op de engineeringsafdeling of een té kennisintensief productpakket voor verkopers en dealers. Benieuwd hoe Elfsquad uw pre-productieproces kan ontzorgen? Meld u aan voor het webinar.

Onderwerpen 

  • Integreer de plug & play met Exact  - Offertes worden als stuklijst gesynchroniseerd naar uw ERP systeem. Integreer gemakkelijk met uw CRM of CAD pakket voor synchronisatie van contactgegevens of werktekeningen:
  • Visualisatie met de 3D configurator - Ook de complexere producten uit de industrie kunnen visueel en online weergegeven worden door 3D modellen te gebruiken in de product configurator van Elfsquad.
  • Beheer productkennis & dealers - Elfsquad Product Configurator is een cloud-based tool en dus overal beschikbaar voor verkopers & dealers. U hebt volledig beheer op al uw dealers. De productkennis is altijd geborgd in de product configurator.

Datum: dinsdag 24 november 2020

Tijd: 10:00 - 11:00 uur

Locatie: Remote via Microsoft Teams. U ontvangt de link in de bevestigingsmail. 
Lees op de website van Microsoft meer over de tooling.


Praktische informatie

Dit webinar wordt gegeven via livestreaming binnen Microsoft Teams. Om deel te kunnen nemen aan het webinar ontvangt u van ons een uitnodiging vanuit Microsoft in uw inbox. Met die link kunt u direct deelnemen.

Meer weten over Teams en de mogelijkheden? U vindt alles op de website van Microsoft

Inschrijven voor dit webinar