Door Advisie
2 min

Hoe kunnen we nog beter samenwerken 

Hoewel Microsoft Teams geweldige functionaliteit biedt met geïntegreerde communicatiefuncties, zoals aanwezigheid, instant messaging en videogesprekken, vormt telefonie niet de kern. Microsoft Phone System biedt wel enige gespreksfunctionaliteit, maar het biedt geen spraak van professionele kwaliteit of de bijbehorende functies, zoals wachtrijen of welkomstboodschappen. Om de echte waarde van Microsoft Teams te ontsluiten, heb je een telefonieoplossing die volledig integreert in Microsoft Teams.

 

Hoe je Microsoft Teams nog krachtiger kunt maken

Telefonie binnen Microsoft Teams maak je nog krachtiger door middel van Nvoice van NFON. Je krijgt een groot aantal intelligente telefoniefuncties, allemaal binnen de vertrouwde Microsoft Teams-omgeving. Toegankelijk vanaf elke locatie en ieder apparaat (desktop, smartphone of tablet). Dat betekent: nog betere samenwerking en nog meer productiviteit. Waarom zou je niet aanzienlijk meer waarde uit Microsoft Teams willen halen - door een volledig geïntegreerde communicatieoplossing te creëren, ongeacht tijd, locatie of apparaat - als dit eenvoudig en tegen lage kosten kan worden gedaan?

Microsoft Teams inschakelen voor maximale productiviteit

Met deze uniforme oplossing kun je het beste uit jouw mensen halen, waar ze zich ook bevinden en hoe ze ook werken. Maar dit vereist inzicht in de individuele gebruikers en hun verschillende behoeften. Een voordeel van Nvoice is dat je kunt kiezen voor een hybride omgeving, waarin sommige gebruikers Microsoft Teams gebruiken en anderen de standaard cloudtelefonie-oplossing, afhankelijk van ieders vereisten en voorkeuren. Hierdoor is telefonie uniform, onafhankelijk van het gebruik van de applicatie. 

Vragen die je jezelf moet stellen voordat je aan de slag gaat

Voordat je investeert in een oplossing om zakelijke telefonie te integreren in Microsoft Teams, wil je er zeker van zijn dat deze voorziet in:

  • Een eenvoudige, bevredigende gebruikerservaring
  • Beschikbaar op elk device (laptop, smartphone, vast toestel), onafhankelijk van de locatie
  • Volledige controle over hoe en waar je bereikbaar wilt zijn (kantoor, mobiel of thuis)
  • Naadloos kan doorverbinden en doorschakelen voor minder onderbrekingen
  • Toegang tot voicemail vanaf elk apparaat, zodat je niets hoeft te missen
  • Naadloze integratie met apps van derden om de productiviteit verder te verbeteren
  • Mogelijkheid om bestanden te delen en samen te schrijven met collega's
  • Ondersteuning van een altijd actieve omnichannel klantervaring

Telefonie en Microsoft Teams integreren naadloos met elkaar door middel van Nvoice van NFON.