6 december 2022

Voorraadoptimalisatie, prognoses en supply management voor e-commerce

Optiply is slimme inkoop en voorraadbeheer software dat ervoor zorgt dat je als groothandel of webshop altijd de juiste voorraad hebt tegen de beste voorwaarden. Tijdens dit webinar maak je kennis met de mogelijkheden van Optiply en hoe je de software kunt koppelen aan Exact Globe. Dit mag je niet missen!

Dag: dinsdag 6 december
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via Go2Webinar

Schrijf je via deze link -direct in voor het Webinar (let op: je wordt doorgestuurd naar een formulier in Go2Webinar). 

 

Waar gaan we het over hebben?

  • Automatiseer inkopen

Koop automatisch in op basis van voorspellende en datagedreven technologie. De software koopt in op basis van trends, ontwikkelingen en koopgedrag van jouw klanten.

  • Verminder voorraad

Door de optimale inkoop verlagen Optiply klanten de voorraad met gemiddeld 26%. Dit voorkomt overtollige voorraad en verbetert de cashflow.

  • Integreer met Exact Globe

Optiply automatiseert de inkoop op basis van data uit Exact Globe. Voor iedere leverancier wordt bepaald welke SKU in welke aantallen ingekocht worden voor een zo optimaal voorraadbestand. 

  • Verlaag inkoopkosten

Kies aan de hand van slimme analyses de beste leveranciers met voorwaarden die aansluiten op jouw bedrijfsvoering. Dit zorgt dat je altijd de beste prijs ontvangt voor de nodige hoeveelheden.

 

Praktische informatie

GoToWebinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van GoToWebinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan alsnog in om het webinar achteraf te ontvangen.