13 april 2023
20 april 2023

Minder werk. Meer rendement. 

Met de koppelingen en add-ons die we zelf hebben ontwikkeld blijf jij werken zoals je gewend was. Je krijgt er eigenlijk alleen nieuwe functies bij die het hele proces eenvoudiger maken. Minder werk. Meer rendement. Daarmee voldoe je aan alle klantverwachtingen zoals optimale service en verkoop je meer. 

Wat leveren deze middelen op voor jouw e-commerce processen en de organisatie: 

  • Webshop Connector: de unieke flexibele koppeling waardoor data 24/7 wordt uitgewisseld met o.a. Magento en  Shopware,
  • Afletter Module: automatische administratieve afwikkeling van openstaande posten en de provisie (fee) van je PSP  (Payment Service Provider).
  • PIM Connector: naadloze integratie tussen Exact software, je PIM systeem en e-commerce platform zoals Magento.
  • Transsmart Connector:veilige, automatische data uitwisseling tussen Exact en de delivery management solution Transsmart van nShift.

Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken als je je webshop wil koppelen aan ERP software? Of ben je benieuwd naar de oplossingen en kennis die Advisie überhaupt kan bieden op het gebied van het apps, koppelingen en klantportalen?

Wacht niet en meld je direct aan voor een van de twee dagen:  

Dag 1 : donderdag 13 april 2023

Dag 2: donderdag 20 april 2023

Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via GoToWebinar 


Praktische informatie

GoToWebinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van GoToWebinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan alsnog in voor 13 april of 20 april om het webinar achteraf te ontvangen.