2 mei 2024

Meer omzet en marge dankzij de juist inzichten uit Sumatra

Bij Advisie begrijpen we dat inzicht in bedrijfsprocessen en operationele data belangrijk is. Daarom laten wij je graag kennis maken met de Operational Intelligence oplossing van Sumatra, dé specialist in het op efficiënte wijze beschikbaar stellen van operationele cijfers uit Exact Globe en Exact Synergy.

Dankzij Sumatra kunnen medewerkers overal en altijd beschikken over alle relevante en actuele cijfers, zodat zij in staat zijn om effectiever te werken en betere beslissingen te nemen. Denk hierbij aan realtime sales dashboards voor de accountmanagers en logistieke inzichten voor de inkoper.

Dag: donderdag 2 mei 2024
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via GoToWebinar

Het programma:

In 30 minuten ontdek je de mogelijkheden die Operational Intelligence biedt aan groothandelaren, food- en productiebedrijven die werken met Exact Globe. Benieuwd hoe je samen met collega’s inzichten en processen verder kunnen optimaliseren?  Schrijf je via deze link -direct in voor het Webinar (let op: je wordt doorgestuurd naar een formulier in GoToWebinar). 

 

Praktische informatie

GoToWebinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van GoToWebinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.