1 september 2022

Tijdens de Synergy Summer School kom je alles te weten over de vele mogelijkheden die Synergy biedt. We delen algemene informatie maar zoomen ook in op de modules CRM, HRM en Projectmanagement. Hieronder vertellen we meer over de webinars en kun je je direct aanmelden:

1. Aanmelden voor: Synergy CRM Donderdag 1 september
Maak kennis met de basis van Synergy en specifiek de CRM module. We vertellen meer over de CRM lifecycle, de relatie stamkaart, hoe je selecties kunt toepassen, extra velden kunt inzetten, de mogelijke koppelingen met externe systemen en de mogelijkheden over de integratie met Office 365. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen! 

2. Aanmelden voor Synergy HRM Donderdag 8 september
Ontdek in dit webinar alles over de HRM module in Exact Synergy. We vertellen meer over de medewerkerskaart en het personeelsdossier, de integratie met Office 365/Outlook, het onboarding proces en de workflow voor het aanmaken van arbeidscontracten. Indien gewenst tonen wij een korte demo. Vragen stellen kan altijd!

3. Aanmelden voor: Synergy Projectmanagement Donderdag 15 september 
Tijdens dit webinar zoomen we in op de Projectmanagement module van Synergy. We vertellen alles over het proces voor het schrijven van uren, het registreren en goedkeuren. We lichten de verschillende projecten toen en er is uiteraard ruimte voor het stellen van vragen!  

Tijd:
Alle webinars zijn van 10:00 tot 10:30 en worden gegeven door Henk Schobben, Solution Sales van Advisie.