Advisie op Exact Live 2020

Advisie en ComputerPlan waren als kennispartner van Exact ook dit jaar Premium Partner van Exact Live 2020. Dit jaar was Exact Live voor het eerst volledig digitaal. Kijk onze sessies terug door de video's gratis te downloaden. Direct contact opnemen over één van de sessies mag uiteraard ook.  

Bedankt voor uw aanwezigheid op Exact Live 2020

We horen graag wat uw bevindingen waren. 

Sessie 1: Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact & Microsoft

In veel organisaties is er een diversiteit aan applicaties die op verschillende manieren maar vaak voor dezelfde doeleinden worden gebruikt. Advisie lost dit op met één slimme totaaloplossing die rijk is aan functionaliteiten en een breed spectrum aan digitale mogelijkheden tot samenwerking biedt. Zowel intern tussen collega's, als extern met klanten, leveranciers en andere stakeholders. Door de naadloze integratie van de twee krachtige platformen van Exact en Microsoft werkt u slimmer en online samen, zijn uw bedrijfsprocessen gewaarborgd en beschikt u altijd en overal over dezelfde (stam)gegevens. Lees op deze pagina meer over Synergy 365 Intergration

Vraag hier de volledige video
van deze sessie aan

Vraag hier de volledige video
van deze sessie aan

De toekomst van Service Management: SERVIZIO 

De efficiëntie en flexibiliteit van de buitendienst wordt verhoogd door het service-proces te digitaliseren. Advisie en ComputerPlan introduceren dé nieuwste service management software on-top-of Exact: Servizio. Deze software geeft grip op uw service-proces met o.a. een digitaal planbord, navigatie/routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software. In deze sessie laten wij zien hoe Servizio bijdraagt aan een efficiënter serviceproces door het delen van actuele transactie- en productdata in de keten.

Lees op deze pagina meer over Servizio.

Groei in de supply chain door digitalisering

De klant van nu is online-minded, goed geïnformeerd en heeft hoge verwachtingen. Voorraad, prijs, levertijd en service bepalen de klantbeleving. De klant verwacht dat de leverancier haar belofte nakomt en heeft behoefte aan steeds meer inzicht. Voor u als leverancier is inzicht in eigen voorraad en die van partners essentieel. In alle gevallen is de uitwisseling van data tussen de verschillende systemen cruciaal. Met onze oplossingen, on-top-of Exact, kunnen wij zorgen dat u aan de wensen van de veeleisende klant van tegenwoordig kunt voldoen!

Lees op deze pagina meer over onze koppelingen en slimme oplossingen on-top-of-Exact.

Vraag hier de volledige video
van deze sessie aan

Wij stellen uw feedback over Exact Live en onze sessies zeer op prijs!

Wat vond u van Exact Live 2020?