Krijg direct inzicht

Tijdens Exact Live op 16 mei 2023 komen finance professionals en experts in Exact bedrijfssoftware
en zakelijke ontwikkelingen bij elkaar in AHOY Rotterdam. Zien we jou daar op onze stand P51 in de Handel/Productie hal?

Maak gebruik van een geweldige kans om inspiratie op te doen en inzicht te krijgen hoe je bedrijfsstrategieën kunt verbeteren om je concurrentievoordeel te vergroten. Diverse sprekers presenteren de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche, waardoor jij inzicht krijgt in de nieuwste technologieën, innovaties en best practices.

Op onze stand (P51) vullen we samen het ideale applicatielandschap in voor jouw organisatie. Met Exact software als basis hebben we diverse koppelingen, werken we met Microsoft software en andere partner software. Tijdens de beurs ontvang je van Advisie een gratis Power BI dashboard om jouw Exact Globe data te analyseren. Bij Advisie krijg je direct inzicht.

Het programma

Op Exact Live word je geprikkeld om anders te kijken naar de huidige situatie van je organisatie. De mogelijkheden van alle innovaties inspireren jou om ze te gaan toepassen en je ontdek dat de toekomst dichterbij is dan je je realiseert. Wij laten tijdens onze sessies ook zien wat er allemaal mogelijk is:

10:40 - 11:10 uur 
Uitzicht door uniek inzicht in het optimale supply-chain applicatielandschap --
Wil je ook een optimaal rendement halen uit Exact? Zorg voor een naadloze integratie van de juiste systemen binnen je supply-chain applicatielandschap. Profiteer van de kennis van de enige Exact Platinum partner. Na deze sessie ben je klaar voor de volgende stap!

15:20 - 15:50 uur 
Breid Exact Globe+ uit met de krachtige Advisie Extender+  -- Advisie Extender+ is dé oplossing voor iedereen die meer flexibiliteit en vrijheid wil binnen Exact Globe+. Met deze krachtige tool kun je gemakkelijk extra velden toevoegen aan de verschillende stamgegevens en invoerschermen. Wil je echt plussen op Exact Globe+ dan mag je deze sessie niet missen!

Beursactie: bezoekers van de sessie over Advisie Extender+ profiteren van 50% korting op de Extender+.

Aanmelden kan nog steeds. Kom je ook?

Diverse top sprekers

Alexander Klöpping vertelt over de laatste ontwikkelingen in technologie. Hij is onder andere oprichter van de Universiteit van Nederland waar hoogleraren gratis hoorcolleges geven via podcasts en YouTube.


Ayca Szapora
is een neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties.

Tom Haak laat zien hoe jij het verschil kunt maken voor jouw medewerkers Tom publiceert over HR-trends en inspireert HR-teams.

Stefan Verhoeven - CEO Miele Nederland:  Hoe blijf je als ondernemer relevant in een veranderende markt?

Jooske de Groot - Microsoft Nederland - De 5 kansen die je kunt pakken wanneer je technologie voor je laat werken.


Waarom je Exact Live niet mag missen

> Ontdek de laatste productinnovaties;

> Volg gratis producttrainingen;

> Kies uit meer dan 70 kennis- en inspiratiesessies;

> Laat je inspireren door topsprekers;

> Kom in contact met onze experts en andere ondernemers.

Maak nu alvast een afspraak

Wil je zeker weten dat je niet hoeft te wachten of voelt het gewoon goed om een vaste tijd af te spreken? Wij hebben uiteraard de mogelijkheid om vooraf een tijdslot vast te leggen. Daarbij kun je ook aangeven wat je graag wilt bespreken en met wie.

 

Heb je vragen over Exact Live of de sessies. Laat het ons weten. 

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.