Krijg grip op processen van leverancier tot klant 

De tijd dat de klant helemaal aan het einde van een statische keten stond is voorbij. De klant zit tegenwoordig stevig in de driver seat, want hij bepaalt online zelf waar, wanneer en bij wie hij zijn spullen haalt. Stappen in de keten worden overgeslagen. Voor de groothandel ligt er daarom een uitdaging in het behouden van grip op en inzicht in de processen van leveranciers tot klanten. 
Een consistente klantbeleving via alle verkoopkanalen is van groot belang. En dat is een flinke uitdaging in een markt die constant verandert! Meer weten?

Download de whitepaper

Slimme ondernemers kiezen slimme software

Digitalisering gaat verder dan verkoop alleen. De Advisie Portal Builder die het Exact ERP als uitgangspunt heeft, levert een perfecte selfservice voorziening voor zowel uw klanten als leveranciers. Hierdoor stijgt de klanttevredenheid, de foutkans neemt af en de efficiency neemt toe omdat de kosten van bijvoorbeeld retourprocessen drastisch worden verlaagd. Ook de efficiency van sales profiteert; jou klanten kunnen zelf de status en historie inzien.

Consistente klantervaring

Belangrijk is het zorgen voor een consistente klantervaring op verschillende verkoopkanalen. Dit begint met het efficiënt centraliseren en beschikbaar maken van data. Je wilt dat jouw klanten frictieloos kunnen betalen en hanteert meerdere betaalmethodes, dit brengt een extra administratieve last met zich mee, ook hier kunnen wij jou faciliteren en maken wij proces dit efficiënter. Je kunt je focussen op de optimalisatie van jouw e-fulfillment zodat same-day delivery mogelijk is.

Digitalisering eist dat je continu verandert. Advisie levert met Exact en de Advisie Solutions voor Groothandel een eigen totaaloplossing die het perfecte uitgangspunt vormt om deze noodzakelijke veranderingen in groei om te zetten voor nu en in de toekomst.

Benieuwd hoe je digitaliseert; download de brochure!

Download de brochure

Dankzij Advisie hebben wij zelf het stuur weer in handen.

Tica
Michel Zaat | Directeur

Gratis webinar: digitale mogelijkheden die de groothandel nog groter maken 

Tegenwoordig is de consument machtiger dan ooit en via webshops bestelt hij zijn spullen niet alleen bij de retailer maar kan hij ook rechtstreeks bestellen bij de groothandel en/of de leverancier. Als groothandelaar of leverancier biedt deze digitalisering zowel kansen als uitdagingen. Je krijgt te maken met zowel B2B als B2C klanten en dit vraagt een andere aanpak van onder andere de communicatie richting de verschillende klantgroepen, jouw logistieke processen en uiteraard ook jouw administratie.

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Wat de mogelijkheden van de digitalisering zijn voor de groothandel
  • Hoe je logistieke processen kunt optimaliseren
  • Hoe ERP software de essentiële basis vormt voor het afhandelen, verwerken en leveren van (online) orders
  • Live Q&A: stel je vraag aan onze adviseurs en krijg antwoord op jouw vraag

Dit live webinar vond op 14 september plaats maar wij bieden je de mogelijkheid om 'm terug te kijken.
Dus; wil je meer weten over het efficiënter inrichten van je processen, klik dan op onderstaande knop!

Webinar terugkijken

Over Advisie

Advisie bedient al 37 jaar klanten in geselecteerde branches; onze toegevoegde waarde komt voort uit kennis van úw zaken. Onze organisatie ondersteunt u bij het verkrijgen en behouden van een commerciële- en organisatorische voorsprong waardoor u úw onderscheidend vermogen kunt versterken.

Om aan uw klantvraag te kunnen voldoen en u optimaal te bedienen, beschikt Advisie naast eigen specialisten over een netwerk van strategisch gekozen professionals en partners.

Meer over Advisie

Over Exact

Sinds 1984 helpt Exact honderdduizenden klanten over de hele wereld te veranderen en te groeien. Samen met onze partner Advisie leveren we daadkrachtige financiële business software en branche specifieke software.

Exact inspireert het mkb om te groeien. Onze medewerkers delen en ondersteunen de ambities van onze klanten. Net als zij, willen wij de lat hoog leggen en vooroplopen in de markt. Daarom weten we ook dat de weg naar succes niet zonder obstakels is. En dat is waarom wij software maken om die reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als nieuwsgierige vernieuwer blijft Exact werken aan technologische tools die het mkb helpen succesvol te zijn. Zo maken we wereldwijde groei van onze klanten mogelijk.

Meer over Exact

Frans Spronk vertelt u graag meer over onze software oplossingen voor de groothandel.

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op