Mbo

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) heeft, net als bedrijven, steeds meer de wens om op elk moment inzicht te hebben in de actuele bedrijfsvoering. Hiervoor zullen onderliggende processen goed op orde moeten zijn.

Software uitdagingen voor het mbo

Wij bieden scholen een totaaloplossing, waarmee zij het F-domein volledig kunnen automatiseren en integreren met hun leerlingvolgsysteem. Op basis van de budgetten en begrotingen, kunnen zij prognoses maken voor de lange termijn. Hieronder staan de belangrijkste uitdagingen samengevat.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze financiële software oplossingen voor het mbo? Neem contact op met onze onderwijs-adviseur Teun van Essen. 

Wilt u een vrijblijvend advies?

Dan kunt u contact opnemen met onze onderwijs-adviseur:

Software oplossingen voor het onderwijs

De software keuzegids voor het onderwijs

Download direct

De software keuzegids voor het onderwijs

Download de Software keuzegids voor het onderwijs via de onderstaande link:

Downloaden

Onze aanpak

Het implementeren van nieuwe software in uw organisatie vraagt om een projectmatige aanpak. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring een Advisie Aanpak ontwikkeld die hier optimaal op inspeelt. Bekijk hier de volledige uitleg van de Advisie Aanpak.

Meer weten over het onderwijs? Deze blogberichten gaan hierover:

Exact leek ons het meest geschikt voor grote organisaties, zoals Wellantcollege. Dat bleek een juiste aanname: we ervaren dagelijks hoe goed het Exact-jasje ons past. Advisie is onze partner en luistert goed naar onze wensen; zonder Advisie en Exact valt de boel hier stil.

Wellantcollege
Robert Heinerman - Hoofd Accounting

Wilt u weten hoe wij de processen in het onderwijs slimmer maken? Neem contact op met Teun.

Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op