Mobile Creations is een onafhankelijke specialist op het gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren totaal oplossingen voor uw logistieke of productie omgeving en maken o.a. gebruik van de technieken Barcode, RF en RFID. Met de juiste inzichten in logistieke processen kunnen organisaties vooruitgang boeken. Zeker in een wereld die continu verandert en altijd in beweging is. Mobile Creations bedient klanten in diverse sectoren. 

 LEES MEER OVER MOBILE CREATIONS

Scanners | Terminals

De juiste terminals en scanners zijn belangrijk voor uw logistieke proces.

En dienen altijd te functioneren, ook in diverse omstandigheden. Bij de keuze van een scanners en/of terminals dient goed te worden gekeken naar de situatie en plaats waar de scanner wordt gebruikt. Iedere situatie is anders en vraagt daarom om een andere terminal of scanner. Bij Mobile Creations leveren ze deze scanners en terminals op uw behoefte afgestemd. Welke kunt u het beste aanschaffen?  Wij helpen u graag om een juiste keuze te maken.

Barcodes | RFID Labels

Barcodes en RFID-labels zijn essentieel voor een foutloos en automatisch identificatieproces. Bij Mobile Creations zijn ze gespecialiseerd in printin g en de diverse mogelijkheden. Er wordt zowel printing software als printer geleverd. U kunt zelf barcodes en lRFID labels printen. Het houd niet op de de levering en installatie van de producten maar er wordt ook voorzien in onderhoud en reparatie. De oplossongen kunen natuurlijk intergreren in uw WMS oplossing en en Exact Software.

Frans Spronk vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Mobile Creations.

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op