Danny - Trainee Delivery

Ik ben aangenomen als Trainee binnen de afdeling Delivery. Deze afdeling is verantwoordelijk voor Project Management, Consultancy en de Servicedesk. Een traineeship bij Advisie is een combinatie van werken en leren tegelijk. Vanuit de afdeling Delivery kan je uiteindelijk doorgroeien naar een functie binnen Consultancy, Projectmanagement of je blijft doorgroeien binnen de Servicedesk. Mijn ambitie is om door te groeien als Consultant.

Als trainee start je op de Servicedesk, waar dagelijks veel variërende vragen binnenstromen. Zelf vond ik het prettig om te starten op deze afdeling, omdat je hierdoor eerst de functionaliteiten van de programma's leert kennen. Je krijgt dan ook alle tijd om je kennis te vergroten. Door de verschillende vragen die ik krijg, is mijn werk heel divers. Naarmate de ervaring vordert, is het mogelijk om deze kennis toe te passen in een consultancy jasje.

Mijn keuze om uiteindelijk bij Advisie een Traineeship te volgen, sluit aan op mijn opleiding. De opleiding Bedrijfskunde biedt een breed perspectief met diverse disciplines. Uiteindelijk wil ik, als consultant, een brug slaan tussen Business en IT.

Eén van de zekerheden die een Traineeship kan geven, is het doorgroeien naar een functie die je ambieert. Het is een leuke en uitdagende periode van een carrière. Je hebt direct contact met jouw directe manager, mede-trainees en andere collega's. Met deze collega's deel je ervaringen en informatie in een prettige, informele sfeer. 

 "Bij Advisie krijg je de kans om iets te leren."

Wil jij ook bij ons werken?

We hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Bekijk ze hier.

Denk je dat je erbij past? Solliciteer dan op een van onze openstaande functies! Bekijk alle vacatures.

Over Advisie

De dynamiek bij Advisie is heel anders dan bij een grote organisatie. Zelf vind ik werken in het mkb erg leuk. De lijnen zijn kort en ik kan zo naar mijn manager stappen. De sfeer bij Advisie is informeel, maar prestatiegericht.

Wat ik prettig vind aan Advisie is dat je de kans krijgt iets te leren. Als je er voor openstaat en gemotiveerd bent, krijg je volop kansen. Advisie heeft geen kant-en-klaar traineeprogramma. Je bepaalt zelf wat je nog wilt leren en op welk gebied je je verder wilt ontwikkelen. Ik vind het fijn dat ik hier zelf invloed op kan uitoefenen.

Waarom werken bij Advisie?

  • Award winning organisatie in ontwikkeling
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Ervaren collega's om van te leren
  • Teamspirit & teamuitjes