ShopWorks logo software partner van Advisie

Het E-commerce Bureau

ShopWorks is een fullservice e-commerce bureau dat samen met klanten van Advisie werkt aan online resultaat. Voor de ontwikkeling van jouw webshop gebasseerd op het Magento platform helpt Shopworks bij de fases strategie, design, technische realisatie, hosting, training, SEO optimalisatie en online marketing. 

Samen één e-commerce totaaloplossing

Een succesvolle Magento webshop vereist een aantal zaken, namelijk: vindbaar, aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, snelheid en een goede service en nazorg. Om deze elementen aan uw (potentiële) klanten te bieden zijn bepaalde technieken en marketing vereist. ShopWorks is specialist in het e-Commerce Management Systeem Magento. Ontdek ook de voordelen van Magento.

Advisie heeft een strategische partnership met Shopworks, wat u de zekerheid biedt dat uw Magento webshop naar tevredenheid wordt ontworpen en ingericht.

Lees meer over het bureau op www.shopworks.nl

Een smartphone die Magento 2 weergeeft
Een E-customer Service medewerker aan het werk achter zijn computer

Voordelen Shopworks

  • Ervaren professionals
  • Full service
  • Partner van Advisie
  • Garantie voor online resultaat

De door Shopworks ontworpen en geïmplementeerde Magento webshop wordt met de Advisie Webshop Connector naadloos geïntegreerd met Exact Globe Next en natuurlijk ook met Exact Online.

 

Vraag Anthony alles over onze e-commerce projecten en de Webshop Connector

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.