Trancon

Specialist in Logistieke software.

Trancon creëert gebruiksvriendelijke software - zowel gebruiksklare producten als maatwerk - en faciliteren hardware die uw bedrijfsvoering een stuk eenvoudiger en efficiënter maken.

Trancon producten zijn o.a:

 • Boxwise | Magazijnbeheer voor het MKB. 
  Intuïtieve warehouse management software, met touchscreen-technologie.
 • Cartwise | Dé webwinkel voor het MKB. 
  Cartwise is het intuïtieve totaalconcept voor uw e-commerce activiteiten.

Heeft u vragen over de producten van Trancon neem dan direct contact met ons op.

 

  BOXwise 

  Dit is een magazijnbeheersysteem waarmee u op efficiënte wijze uw klanten kunt bedienen. Zo houdt u grip op de processen in uw magazijn. 

  BOXwise verlaagt de werkdruk in uw magazijn,  de kosten en levert u een flinke tijdwinst op. Dit product is heel gemakkelijk in gebruik en de ervaring leert dat men er snel mee aan de slag kan. 

  BOXwise is een warehouse-managementoplossing (WMS), volledig te integreren met uw Exact omgeving. De combinatie barcodescanning en touchscreen-techniek maakt directe digitale registratie van voorraadmutaties mogelijk.

  CARTwise

  Het e-commerce platform van Trancon dat u in staat stelt om via een webshop, iPad/iPhone of scanner orders te noteren en te integreren met uw Exact Software.

  Voor zowel business-to-business als voor business-to-consumer kan dit product worden ingezet. Via rechten kunt u delen van het assortiment afschermen voor specifieke klantgroepen. De klant ziet alleen de prijs die in Exact is ingevoerd. Daarnaast kunnen uw medewerkers ook inloggen en een klant selecteren. Hierdoor kunnen zij dezelfde identiteit aannemen als de klant en een bestelling plaatsen. handig als u iets wilt controleren of testen.