Advisie is betrokken en ondersteunt

Niet alleen als leverancier zijn wij betrokken bij onze klanten. Ook als onderdeel van de maatschappij en als werkgever voelen wij ons betrokken. Daarom ondersteunen wij onderstaande initiatieven.

= = = = = = 

Hoofdsponsor volleybal eredivisionist Advisie/SSS

Mark de Waard, algemeen directeur van Advisie en oud-volleyballer van onder andere Martinus en Brevok, is trots op het feit dat Advisie de hoofdsponsor is van SSS uit Barneveld: ,,Volleybal is een bindende factor in de maatschappij en daar willen wij aan bijdragen. Voor ons is betrouwbaarheid en innovatie erg belangrijk en die parallellen vinden we in SSS. Daar wordt met veel respect over gesproken en is ruimte voor talentontwikkeling. We willen samen met de STB (Stichting Topvolleybal Barneveld) de volleybalvereniging SSS nog sterker op de kaart zetten. Een club waar spelers graag willen spelen."

Bekijk meer over Advisie/ SSS op de website: http://www.topvolleybalbarneveld.nl/

 

Henk helpen om zijn doel te behalen?
Dat kan via zijn pagina op Opgevenisgeenoptie.nl

Advisie steunt Alpe du Best
op 4 juni 2020

De voorbereidingen zijn gestart. Alpe du Best gaat voor de 10e keer deelnemen aan Alpe d’HuZes. Met nieuwe en reeds bekende deelnemers en zowel met fietsers en lopers, gaan zij zich inzetten om geld in te zamelen met als doel kanker de wereld uit te krijgen. Onze collega Henk Schobben zet zich sinds 2011 in voor Alpe d’HuZes. Niet alleen als vrijwilliger van Team Sponsorwerving maar voor deze editie ook weer als deelnemer.

Kijk voor meer informatie op: https://www.alpedubest.nl/

Advisie steunt Amanda | Skate4AIR

Het is lang geleden dat Amanda op haar noren heeft gestaan. Ze heeft zelfs nog nooit meer dan 25KM geschaatst. Haar doel? De 200 km uitrijden binnen de vastgestelde 12 uur en zo veel mogelijk geld ophalen voor Skate4Air.

“Skate4AIR doet onderzoek naar medicijnen, waarmee mensen met taaislijmziekte een normaal leven kunnen geven. Over 10 jaar is taaislijmziekte veranderd van een dodelijke ziekte naar een chronische ziekte. We zijn er nog niet en daarom zet ik me in voor Skate4AIR”, aldus Amanda.