Over de functie

Tijdelijk niet beschikbaar

Hoewel we bij Advisie altijd op zoek zijn naar talent kunnen we, mede gebaseerd op de adviezen van de RIVM, momenteel geen sollicitaties in behandeling nemen. De procedure staat on-hold. Wij nemen pas contact met jou op wanneer de procedures weer starten. 

 

Wat ga je doen

Heb jij altijd interesse en ambitie om in de IT-dienstverlening te werken, maar heb je nog geen ervaring? Bij Advisie vind je een uitdagend traineeship programma! Tijdens het IT-traineeship, scholen wij jou om tot een ‘Young IT-professional’. Ontdek waar jouw talent zit in een unieke werkomgeving met aandacht voor ontwikkeling. Je persoonlijke coach helpt jou tijdens je traineeship met al je vragen en met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je start op de servicedesk, dat is het kenniscentrum binnen Advisie en staat dagelijks in contact met onze klanten om het gebruik van onze producten te optimaliseren. Jouw team bestaat uit een groep enthousiaste collega’s, die ambitieus zijn en tot het uiterste gaan om het beste voor de klant te betekenen. Jouw rol is essentieel voor de klanttevredenheid en je krijgt daarmee direct veel verantwoordelijkheid. Je gaat de vraag van de klant zo goed mogelijk achterhalen en jij biedt ze de beste oplossingen. Je werkt niet via een script en geen dag is hetzelfde. We gaan in jouw ontwikkeling investeren door jou een intensief trainingsprogramma te bieden. Hierna ga je als gecertificeerd professional, de theoretische kennis onder begeleiding van een ervaren collega, in de praktijk brengen. Ook daarna blijven we continu investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ruimte voor opleidingen en cursussen
Beschikking over een laptop
Een marktconform salaris
Naar het sollicitatie formulier

Jouw profiel

  • Je hebt recentelijk je HBO-diploma behaald, bij voorkeur in een bedrijfskundige of financiële richting.
  • Je hebt de ambitie om binnen de IT-wereld aan de slag te gaan.
  • Je bent servicegericht, communicatief, stressbestendig en wat je nog niet kent, maak je je snel eigen.
  • Ook ben je nieuwsgierig, analytisch en oplossingsgericht.

Advisie biedt

  • Een certificeringstraject van 4 tot 6 weken.
  • Een salaris dat met je ontwikkeling meegroeit met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een maatwerk trainingsprogramma en een jaarlijks opleidingsbudget.
  • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.
  • Een moderne ergonomische werkplek.
  • Een prijswinnend team met gezellige en gedreven collega's.

Solliciteren

Hoewel we bij Advisie altijd op zoek zijn naar talent kunnen we, mede gebaseerd op de adviezen van de RIVM, momenteel geen sollicitaties in behandeling nemen. De procedure staat on-hold. Wij nemen pas contact met jou op wanneer de procedures weer starten. Bij vragen kun je contact opnemen met Gerrie Groen via recruitment@advisie.nl.

Acquisitie o.b.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld en er zal niet op worden gereageerd.

Reageren kan wel, maar de selectie procedure staat on hold.