Portal Builder

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker en u heeft hiervoor online een vacature uitgezet. Om de sollicitatieprocedure zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de sollicitanten èn uw HR medewerker, kunt u sollicitanten middels een Portal Builder formulier op uw website laten reageren. In het interactieve Portal Builder formulier kan de sollicitant zijn NAW-gegevens, CV en motivatieformulier eenvoudig invoegen en met een druk op de knop is zijn sollicitatie verstuurd. 

Uw HR medewerker ontvangt direct alle gegevens in Exact Synergy en er wordt automatisch een workflow gestart voor de verdere sollicitatieprocedure. Hoe dat gaat in Portal Builder leggen we hieronder stapsgewijs uit.

  • De sollicitant verstuurt zijn/ haar sollicitatie via uw website en voegt een aantal documenten toe (CV en motivatiebrief). De sollicitatie wordt via Exact Globe of Synergy Enterprise direct doorgestuurd naar de afdeling Human Resources
  • Na het invullen van het webformulier wordt er een workflow gestart binnen Exact Synergy voor verdere opvolging
  • Er mist een pasfoto bij de sollicitatie en de HR medewerker stelt een wedervraag aan de sollicitant
  • De sollicitant ontvangt een e-mail met een link waar hij/zij de pasfoto kan toevoegen
  • Zodra de sollicitant wordt aangenomen, is het medewerkersdossier in Exact Synergy up-to-date; de data u it onder andere het CV zijn hierin verwerkt

Wilt u ook tijd besparen tijdens sollicitatieprocedures en minder data handmatig overkloppen in Exact Synergy? Neem dan contact op met Stefanie van den Born. 

Gratis advies