Bij de grootste Exact en Microsoft partner in de Benelux!

Ben jij klaar om jouw expertise in CRM en e-mailmarketing strategisch en tactisch in te zetten in een dynamische en groeiende organisatie? Bij Advisie, onderdeel van de ESC Groep, zijn we meer dan alleen een bedrijf; we zijn een beweging. Wij streven ernaar om een positieve impact te realiseren voor onze mensen en klanten met technologie en inzichten. Jouw rol is cruciaal om onze klantrelaties te versterken, loyaliteit te bevorderen en de algehele klanttevredenheid te maximaliseren.


Waar kom je terecht? 

Je wordt onderdeel van een snel groeiende organisatie die bekend staat als de grootste Exact Platinum en Microsoft Certified Gold partner binnen de Benelux. Ons marketing communicatie team bestaat uit 9 enthousiaste, gedreven collega's. Daarnaast werk je ook nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Onze afdeling ondersteunt de hele organisatie sales, HR,. service, consultancy, development en HR in Nederland en Belgie. Met jouw commerciële en sociale vaardigheden begrijp je hoe je moet communiceren naar zowel jouw collega's, als klanten en leveranciers.

081B26F0-AE33-423E-A184-B0FCFA291EB9@1xCreated with sketchtool.
Ruimte voor opleidingen en cursussen
A2A4550C-D292-45C4-8D13-353435E383C5@1xCreated with sketchtool.
Beschikking over een laptop
4DEFB53A-9DBA-467E-9683-84E3576251FA@1xCreated with sketchtool.
Een marktconform salaris
Naar het sollicitatie formulier
Hoe we werken leest hier maar 
er is uiteraard ook tijd voor plezier. 

Wat ga je doen?

  • CRM-strategie en beheer: Je beheert, optimaliseert en analyseert de data in ons CRM- en loyaliteitssysteem. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van effectieve CRM-tactieken die onze klantrelaties versterken en de klantloyaliteit verhogen.
  • E-mailmarketing: Je ontwerpt en implementeert e-mailmarketingcampagnes die naadloos aansluiten op onze doelstellingen. Dit omvat het beheren van de e-mailmarketingkalender in samenwerking met jouw collega’s van het Marketingcommunicatieteam.

" Je krijgt bij Advisie de mogelijkheid om te groeien."

Sunil Girdhari is product manager bij Advisie en geeft advies over de Business- en Operational Intelligence oplossingen van Advisie
Sunil

Wat ga je doen

  • Data-analyse en segmentatie: Je vergroot en verrijkt onze klantendatabase volgens GDPR-richtlijnen, analyseert klantdata voor diepgaande inzichten en segmenteert effectief om gepersonaliseerde marketingacties te ontwikkelen.     
      
  • Cross-functionele samenwerking: Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen en buiten de organisatie, waaronder marketing- en salescollega’s en partners, om synergiën te creëren en innovatieve marketingstrategieën te bevorderen.

"Mijn collega’s zijn samenwerkingspartners."

Ali Simsir profiel
Ali

Wat breng je mee.

  • Ervaring en kennis: Je hebt een afgeronde HBO-/WO opleiding en minimaal 3-5 jaar relevante ervaring in e-mail marketing, CRM of marketing automation. Ervaring met Dynamics 365 for Marketing, HTML, en CSS is een pre. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Analytische vaardigheden: Je bent sterk in het analyseren van data en het gebruiken van deze inzichten om onze marketingstrategieën te ondersteunen en te optimaliseren.

Wat breng je mee

  • Communicatief sterk: Je bent een vaardige communicator die makkelijk schakelt tussen verschillende teams en stakeholders. Je houdt van een omgeving waar geen dag hetzelfde is en je kunt snel aanpassen aan veranderende omstandigheden.
  • Teamspeler: Je bent een echte teamplayer, je bezit overtuigingskracht om mensen mee te krijgen en kunt snel schakelen. Deelt graag kennis en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te functioneren.

Solliciteren

Hoewel we bij Advisie altijd op zoek zijn naar talent kunnen we, mede gebaseerd op de adviezen van de RIVM, momenteel geen sollicitaties in behandeling nemen. De procedure staat on-hold. Wij nemen pas contact met jou op wanneer de procedures weer starten. Bij vragen kun je contact opnemen met Gerrie Groen via recruitment@advisie.nl.

Acquisitie o.b.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld en er zal niet op worden gereageerd.

Wij kijken uit naar jouw reactie

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.