Als Projectmanager ben jij de verbindende kracht tussen de mensen bij Advisie en onze klanten. Je begeleid collega’s en opdrachtgevers bij het implementeren van innovatieve (software) oplossingen rond procesoptimalisatie, transformatie en digitalisering. Samen streven we naar een toekomstbestendig IT-fundament op basis van Exact Software, Microsoft (365 & Azure), onze Advisie Producten en partner software.

Expertise, kennis delen én open communicatie vormen daarbij de basis om succesvol samen te werken. Jij stelt de vraag achter de vraag en biedt je hulp aan als het kan of nodig is. Service en gedrevenheid zitten in je DNA en je krijgt energie van communicatie en interactie met andere mensen.

Jij bent de spil die vroeg in het salesproces betrokken wordt en realiseert succesvolle implementaties. Je voelt goed aan waar de behoeften liggen en hoe je die kunt matchen binnen de kaders en richtlijnen van het project. Jij zorgt voor het formuleren en toelichten, zelfstandig voorbereiden, plannen, organiseren en faciliteren van projecten. Daar ben je goed in.

4DEFB53A-9DBA-467E-9683-84E3576251FA@1xCreated with sketchtool.
Pensioen en bonusregeling
081B26F0-AE33-423E-A184-B0FCFA291EB9@1xCreated with sketchtool.
Afwisselende en leerzame baan
Full-time dienstverband
Naar het sollicitatie formulier

Wat breng jij mee

> Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau 
> Tenminste 5 jaar ervaring als projectmanager of een vergelijkbare rol in een commerciële organisatie.
> Kennis van of ervaring met ERP-systemen. Exact Globe en/of Exact Synergy zijn daarbij een pré.
> Kennis van Microsoft 365, Microsoft Azure, Scan Sys, Orbis, Elvy of Sumatra is ook geweldig.
> De gebruikelijke project management methodieken zijn voor jou bekend terrein.

We verwachten niet dat je alle kennis van de software of procesoptimalisaties al onder de knie hebt, daarom is het een pré. Bij ons is er ruimte voor groei en daarom investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Walter Schuurmans teamlead Custom Solutions


"Managers zijn meewerkende collega's,

waardoor het kennisniveau erg hoog is."
Walter Schuurmans | Teamleider Custom Solutions
Lees zijn verhaal

Waar kom je terecht

Met kennis van de markt zijn wij de verbinder en regisseur van slimme IT-oplossingen, slimme processen en slimme mensen voor ondernemers en organisaties die actief zijn in de branches zorg, onderwijs, dienstverlening, groothandel en productie. Advisie is de enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland.

Wij bieden een afwisselende en leerzame baan, want de inhoud van jouw rol als Projectmanager hangt af van het project dat je begeleidt. Soms gaat het over de implementatie van processen en systemen, dan over het goed laten landen van een IT-transformatie bij een klant. Geen project is hetzelfde en je krijgt alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Je gaat aan de slag in een team van 4 andere projectmanagers. Daarnaast werken we binnen Advisie allemaal nauw samen. Dat doen we niet alleen om een project van begin tot oplevering goed te laten verlopen, maar ook om kennis met elkaar te delen en plezier te maken. Onze collega’s houden van kennis delen, maar ook van een feestje. We komen dan ook graag meerdere keren per jaar bij elkaar tijdens- en buiten werktijd.

Wat bieden wij jou

> Een baan voor 32-40 uur.
> Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
> Laptop, telefoon en (elektrische) leaseauto.
> Interne opleidingen en persoonlijk budget.
> Pensioen en een bonussysteem afhankelijk van prestatie en inzet.

Wij werken hybride en de plek waar je werkt wordt bepaald in onderling overleg. We hebben kantoren in Eemnes, Delft en Eindhoven, daarnaast kun je werken vanuit huis en/of zit je bij een klant op locatie.

Ik wil deze baan!

Ben jij nieuwsgierig geworden en/of heb je meer vragen over de rol? Neem dan contact op met Joost Patist (06-21533533). Hij is een van onze projectmanagers.  

Wil je direct je interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met onze HR Manager, Gerrie Groen  via recruitment@advisie.nl . Hij belt of mailt jou dan terug. Uiteraard mag je ook je motivatie en CV direct mailen of versturen via het formulier hier onder. 

 

 


Solliciteren

Kom jij een bijdrage leveren aan de klanttevredenheid en service bij de enige Exact platinum partner van Nederland? Schat je in dat je over de gevraagde capaciteiten beschikt, reageer dan direct. Heb je Vragen of wil je direct contact? Stuur dan een mail naar Gerrie Groen via recruitment@advisie.nl . Hij belt of mailt jou dan terug.

Acquisitie o.b.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld en er zal niet op worden gereageerd.

Wij kijken uit naar jouw reactie

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.