Factsheets | Webinars | Whitepapers

Vanaf een werkplek, thuis of ergens anders kennis en inspiratie opdoen over een actueel onderwerp?
Hieronder vindt u een overzicht van factsheets, whitepapers en webinars die we tot nu toe hebben ontwikkeld.

Zoek een onderwerp
Factsheet | Belangrijkste verschillen tussen Exact Globe en Online

Binnen Exact kunt u kiezen tussen Exact Online en Exact Globe. Deze keuze is vooral afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw organisatie. Benieuwd wat het beste bij u past?

Factsheet | Verschillenlijst Exact Globe / Globe plus

Wat zijn de verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe Plus? We hebben de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje gezet in de Advisie verschillenlijst. Deze kunt u hier direct downloaden. 

Whitepaper | Business Intelligence: Power BI voor Exact Globe

Business Intelligence (BI) geeft vertrouwen in het maken van juiste beslissingen en zekerheid in het sturen op doelstellingen voor een ongeëvenaarde precisie in analyse en rapportage. Dit doen we met Power BI voor Exact Globe via het BIRDS- platform én onze eigen BI-adviseurs die de rapportages op maat maken voor jouw organisatie. In dit whitepaper lees je waarom deze combinatie helpt om betere beslissingen te kunnen maken op basis van je data uit Exact Globe.

Whitepaper | Business en Operational intelligence

De meeste Exact-klanten zijn met Microsoft SQL Server Reporting Services al in het bezit van een krachtige rapportagetool. Voor meer specifieke en speciale rapportagewensen zijn er diverse software toepassingen beschikbaar. Wij hebben de voor- en nadelen van de toepassingen in deze factsheet voor u op een rij gezet.

Whitepaper | To PIM or not to PIM

PIM is een afkorting van Product Information Management. De belangrijkste taak van een PIM systeem is om je bedrijf te helpen een grote hoeveelheid complexe productinformatie, efficiënt te beheren en op de juiste wijze via de juiste kanalen te verspreiden.

Whitepaper Servizio | De service management software on-top-of Exact

Servizio is service management software dat grip geeft op het service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Factsheet | Spotler Connector

Een koppeling tussen je e-mail marketing software Spotler en CRM in Exact Synergy levert een enorme tijdwinst op. Benieuwd welke voordelen het voor jou heeft?

Productsheet| Advisie eSign Module

Met de eSign module, een betrouwbare digitale ondertekenoplossing voor
organisaties van elke vorm en omvang, kan je zaken sneller afronden. Veilig en eenvoudig.

Productsheet| Advisie EDI Tool

De krachtige en flexibele interface voor informatie uitwisseling met Exact Globe.

Whitepaper | Hoe blijf je voorop lopen in 2021

Om inzicht te geven in mogelijkheden om te innoveren, hebben wij 3 thema’s voor jou: Leiderschap, e-commerce en robotica. Hoe blijf je voorop lopen in 2021? Ontdek waar de kansen liggen voor de groothandel. 

Video | Digitaliseer inkomende facturen met Elvy of Scan Sys

De oplossingen van Elvy en Scan Sys helpen je met het digitaliseren van inkomende facturen. Of je nu thuis zit of op kantoor, de oplossing zorgt ervoor dat je inkomende facturen digitaal kunt verwerken. In deze video laten beide partijen zien hoe hun oplossing aan jouw behoefte voldoet én hoe zij jouw Exact Globe omgeving versterken.

Video | Groei in de supply chain door digitalisering

Uitwisseling van data tussen de verschillende systemen is cruciaal. Met onze oplossingen on-top-of Exact kunnen wij zorgen dat u aan de wensen van de veeleisende klant van tegenwoordig kunt voldoen. Ontdek de trends en inzichten vanuit kennis. 

Video | Optimaliseer inkoopprocessen met de Shopper integratie van Scan Sys

In deze video laten we je zien hoe je inkoopprocessen optimaal kunt benutten via automatisch factuurverwerking, inkoop- en bestel workflows en contractmanagement via de Shopper integratie van Scan Sys.

Video | Vernieuwd proces journalisering met Exact in TruckVision

In de TruckVision versies van 2020 zijn diverse nieuwe mogelijkheden opgeleverd voor het makkelijker journaliseren vanuit TruckVision. In deze video zullen tonen wij de nieuwe mogelijkheden om vooraf de uitkomst van de journaalposten te controleren, zodat op eindgebruikers niveau minder fouten gemaakt kunnen worden. 

Video | Exact Globe: ontwikkeling tot Next Generation ERP

In deze video vertelt Jarno van Hurne, Exact Global Product Line Director voor Exact Globe en Synergy, wat de visie en strategie is ten aanzien van Exact Globe. Daarnaast nemen we u mee in de ontwikkelingen van onze add-ons en verbeteringen op Exact Globe.

Video | Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact & Microsoft

Door de naadloze integratie van de platformen van Exact en Microsoft werkt u slimmer online samen, zijn uw bedrijfsprocessen gewaarborgd en beschikt u altijd en overal over dezelfde gegevens.

Video | De toekomst van Service Management is Servizio

Deze software geeft grip op uw service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Video | Soepel begroten in het onderwijs

Samen met InfoAction helpen wij organisaties in het onderwijs bij het realiseren van een soepel begrotingsproces. In deze video laten zij u aan de hand van voorbeelden zien hoe zij begrotingsmodellen ontwikkelen met behulp van XLReporting. 

Productsheet | Starter package e-invoicing

Het Starter Package e-invoicing biedt u de mogelijkheid om het gewenste proces in te richten en te bewaken zodat dit past bij uw organisatie. 

Productsheet | Starter package: CRM Basis

Het Starter Package CRM Basis biedt u de mogelijkheid om binnen twee dagen up-and-running te zijn met customer relationship management in Exact Synergy.