Factsheets | Webinars | Whitepapers

Vanaf een werkplek, thuis of ergens anders kennis en inspiratie opdoen over een actueel onderwerp?
Hieronder vindt u een overzicht van factsheets, whitepapers en webinars die we tot nu toe hebben ontwikkeld.

Zoek een onderwerp
Factsheet | Belangrijkste verschillen tussen Exact Globe en Online

Binnen Exact kunt u kiezen tussen Exact Online en Exact Globe. Deze keuze is vooral afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw organisatie. Benieuwd wat het beste bij u past?

Whitepaper | Business en Operational intelligence

De meeste Exact-klanten zijn met Microsoft SQL Server Reporting Services al in het bezit van een krachtige rapportagetool. Voor meer specifieke en speciale rapportagewensen zijn er diverse software toepassingen beschikbaar. Wij hebben de voor- en nadelen van de toepassingen in deze factsheet voor u op een rij gezet.

Whitepaper | Klaar voor de toekomst

Voor de groothandel kunnen technologische ontwikkelingen zorgen voor de noodzakelijke oplossingen van veel van de huidige uitdagingen. Om inzicht te geven waar de kansen liggen, hebben wij 4 thema’s voor u uitgezocht om de komende jaren voorop te blijven lopen

Video | Soepel begroten in het onderwijs

Samen met InfoAction helpen wij organisaties in het onderwijs bij het realiseren van een soepel begrotingsproces. In deze video laten zij u aan de hand van voorbeelden zien hoe zij begrotingsmodellen ontwikkelen met behulp van XLReporting. 

Productsheet | Starter package e-invoicing

Het Starter Package e-invoicing biedt u de mogelijkheid om het gewenste proces in te richten en te bewaken zodat dit past bij uw organisatie. 

Productsheet | Starter package: CRM Basis

Het Starter Package CRM Basis biedt u de mogelijkheid om binnen twee dagen up-and-running te zijn met customer relationship management in Exact Synergy.

Productsheet | Starter package Document Management

Een volledig geïntegreerde Document Management oplossing waarmee u binnen uw bestaande Exact-software, onder begeleiding van een ervaren consultant, binnen in één dag up-and-running bent.   

Video | Samenwerken met Microsoft Teams

Online samenwerken kun je tegenwoordig via honderden tools. Microsoft heeft Microsoft Teams. Hierin zijn alle slimme functionaliteiten samengevoegd in één werkomgeving. Leer alles over MS Teams via deze video.

Video | Webinar Exact Spend Management

Exact Spend Management bestaat uit de combinatie van Purchase to Pay en Expense Management. In dit webinar laten wij zien hoe deze naadloze integratie zorgt dat uw organisatie de volledige controle heeft over inkoop, declaratie en betalingen.

Webinar | Inzicht door visuele rapportages

Vrijwel ieder bedrijf legt gegevens vast met als doel inzicht in en grip op de bedrijfsvoering. Maar waarom zou u moeten kiezen voor een rapportagetool als er ook standaardrapportages zijn? 

Whitepaper | Toegevoegde waarde in de dienstverlening

De wereld van de (zakelijke) dienstverlener is zeer divers en wordt gekenmerkt door een aantal langetermijntrends. Wat zijn de knelpunten, uitdagingen, trends en behoeftes in deze markt?

Video | Ontdek de mogelijkheden van Sumatra 2020

Vraag nu de video aan van het Webinar 'Ontdek Sumatra 2020, juist nu '. Deze is op 4 juni 2020 tijdens de live sessie opgenomen. In dit Webinar vertelt Martin de Sain u onder andere wat Sumatra, juist in deze uitdagende tijden, voor u en uw bedrijf kan betekenen. 

Whitepaper | Exact Spend Management

Veel bedrijven hebben moeite met kostenbeheersing, omdat ze de systemen missen om dit te ondersteunen. Advisie helpt u hier graag verder mee. 

Whitepaper | Van zorgverlener naar zorgondernemer
In de whitepaper bieden we je handvatten over waar je aan moet denken om een zorgondernemer te worden. Marktwerking heeft grote gevolgen voor administratieve processen in zorgorganisaties Advisie helpt u daar graag verder bij. 
Brochure | Software keuzegids voor het onderwijs

In deze Advisie Keuzegids voor Educatie geven we onze visie op een aantal
belangrijke thema’s en uitdagingen die spelen in de onderwijsbranche. En we reiken u een
oplossingsrichting aan waardoor u nóg slimmer kunt werken.

Whitepaper | Innovatieve softwareoplossingen voor de farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie ontwikkelt zich in hoog tempo, zo ook de software. Wat drijft de innovaties in deze markt en wat behelst de softwareoplossingen die daaruit voortkomen?

Presentatie | Slimmer Online Samenwerken met Synergy 365 Integration

Het beste van Exact en Office 365 met elkaar combineren? Synergy 365 Integration zorgt ervoor dat u slimmer online kunt samenwerken met uw collega's. In deze presentatie leest u wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

Webinar | Eenvoudig en kostenbesparend werken vanuit de Cloud

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsgegevens. Dat is de cloudgedachte. Welke voordelen heeft de cloud nog meer en hoe ziet de transitie naar de cloud eruit? 

Brochure | Software totaaloplossingen voor de zorg

Om u optimaal te kunnen bedienen, werkt Advisie branchegericht. Zo bent u altijd verzekerd dat onze experts kennis van en ervaring met u én uw klanten hebben. Ontdek d.m.v. de brochure meer mogelijkheden voor u en uw organisatie. 

Brochure | Software totaaloplossingen voor productie

Om u optimaal te kunnen bedienen, werkt Advisie branchegericht. Zo bent u altijd verzekerd dat onze experts kennis van en ervaring met u én uw klanten hebben. Ontdek d.m.v. de brochure meer mogelijkheden voor u en uw organisatie.