Factsheets | Webinars | Whitepapers

Vanaf een werkplek, thuis of ergens anders kennis en inspiratie opdoen over een actueel onderwerp?
Hieronder vindt u een overzicht van factsheets, whitepapers en webinars die we tot nu toe hebben ontwikkeld.

Zoek een onderwerp
Factsheet | Belangrijkste verschillen tussen Exact Globe en Online

Binnen Exact kunt u kiezen tussen Exact Online en Exact Globe. Deze keuze is vooral afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw organisatie. Benieuwd wat het beste bij u past?

Factsheet | Verschillenlijst Exact Globe / Globe plus

Wat zijn de verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe Plus? We hebben de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje gezet in de Advisie verschillenlijst. Deze kunt u hier direct downloaden. 

Whitepaper | Business en Operational intelligence

De meeste Exact-klanten zijn met Microsoft SQL Server Reporting Services al in het bezit van een krachtige rapportagetool. Voor meer specifieke en speciale rapportagewensen zijn er diverse software toepassingen beschikbaar. Wij hebben de voor- en nadelen van de toepassingen in deze factsheet voor u op een rij gezet.

Whitepaper | To PIM or not to PIM

PIM is een afkorting van Product Information Management. De belangrijkste taak van een PIM systeem is om je bedrijf te helpen een grote hoeveelheid complexe productinformatie, efficiënt te beheren en op de juiste wijze via de juiste kanalen te verspreiden.

Whitepaper Servizio | De service management software on-top-of Exact

Servizio is service management software dat grip geeft op het service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Factsheet | Spotler Connector

Een koppeling tussen je e-mail marketing software Spotler en CRM in Exact Synergy levert een enorme tijdwinst op. Benieuwd welke voordelen het voor jou heeft?

Whitepaper | Hoe blijf je voorop lopen in 2021

Om inzicht te geven in mogelijkheden om te innoveren, hebben wij 3 thema’s voor jou: Leiderschap, e-commerce en robotica. Hoe blijf je voorop lopen in 2021? Ontdek waar de kansen liggen voor de groothandel. 

Video | Groei in de supply chain door digitalisering

Uitwisseling van data tussen de verschillende systemen is cruciaal. Met onze oplossingen on-top-of Exact kunnen wij zorgen dat u aan de wensen van de veeleisende klant van tegenwoordig kunt voldoen. Ontdek de trends en inzichten vanuit kennis. 

Video | Exact Globe: ontwikkeling tot Next Generation ERP

In deze video vertelt Jarno van Hurne, Exact Global Product Line Director voor Exact Globe en Synergy, wat de visie en strategie is ten aanzien van Exact Globe. Daarnaast nemen we u mee in de ontwikkelingen van onze add-ons en verbeteringen op Exact Globe.

Video | Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact & Microsoft

Door de naadloze integratie van de platformen van Exact en Microsoft werkt u slimmer online samen, zijn uw bedrijfsprocessen gewaarborgd en beschikt u altijd en overal over dezelfde gegevens.

Video | De toekomst van Service Management is Servizio

Deze software geeft grip op uw service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Video | Soepel begroten in het onderwijs

Samen met InfoAction helpen wij organisaties in het onderwijs bij het realiseren van een soepel begrotingsproces. In deze video laten zij u aan de hand van voorbeelden zien hoe zij begrotingsmodellen ontwikkelen met behulp van XLReporting. 

Productsheet | Starter package e-invoicing

Het Starter Package e-invoicing biedt u de mogelijkheid om het gewenste proces in te richten en te bewaken zodat dit past bij uw organisatie. 

Productsheet | Starter package: CRM Basis

Het Starter Package CRM Basis biedt u de mogelijkheid om binnen twee dagen up-and-running te zijn met customer relationship management in Exact Synergy.

Productsheet | Starter package Document Management

Een volledig geïntegreerde Document Management oplossing waarmee u binnen uw bestaande Exact-software, onder begeleiding van een ervaren consultant, binnen in één dag up-and-running bent.   

Video | Samenwerken met Microsoft Teams

Online samenwerken kun je tegenwoordig via honderden tools. Microsoft heeft Microsoft Teams. Hierin zijn alle slimme functionaliteiten samengevoegd in één werkomgeving. Leer alles over MS Teams via deze video.

Video | Webinar Exact Spend Management

Exact Spend Management bestaat uit de combinatie van Purchase to Pay en Expense Management. In dit webinar laten wij zien hoe deze naadloze integratie zorgt dat uw organisatie de volledige controle heeft over inkoop, declaratie en betalingen.

Webinar | Inzicht door visuele rapportages

Vrijwel ieder bedrijf legt gegevens vast met als doel inzicht in en grip op de bedrijfsvoering. Maar waarom zou u moeten kiezen voor een rapportagetool als er ook standaardrapportages zijn? 

Presentatie | Slimmer Samenwerken met Synergy 365 Integration

Het beste van Exact en Office 365 met elkaar combineren? Synergy 365 Integration zorgt ervoor dat u slimmer online kunt samenwerken met uw collega's. In deze presentatie leest u wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

Whitepaper | Toegevoegde waarde in de dienstverlening

De wereld van de (zakelijke) dienstverlener is zeer divers en wordt gekenmerkt door een aantal langetermijntrends. Wat zijn de knelpunten, uitdagingen, trends en behoeftes in deze markt?