De Brexit komt eraan; sla jij je goederen al op in een bonded warehouse?

Groothandel

In dit blog vertellen we je waar je rekening mee moet houden als het gaat om de Brexit. Handel jij met het Verenigd Koninkrijk? Lees dan verder! Ook als je zelf niet handelt met het Verenigd Koninkrijk, ga dan eens na of jouw toeleveranciers dat wel doen.

Lees artikel

Efficient voorraadbeheer is uitdaging farmaceutische industrie in het jaar van de Brexit

Productie
Nieuws

Efficient voorraadbeheer is een Europese uitdaging in het jaar van de Brexit. Een hoge efficiency, prijsdruk en gebrek aan transparantie staan efficiënt voorraadbeheer én het aanhouden van noodzakelijke voorraden in de weg. De Brexit-onderhandelingen maken deze problematiek nog wat urgenter, omdat deze ingrijpende gevolgen zal hebben voor import en export naar het Verenigd Koninkrijk en goederenstromen binnen Europa.

Lees artikel

Lean als verbetertechniek in de productie

Productie
Nieuws

Lean dreigt een buzzword te worden en wordt te pas en te onpas gebruikt als een kwaliteitskenmerk van een (software)oplossing.  Maar wat is ‘lean’ eigenlijk? In de afgelopen twintig jaar zijn er in de productie verschillende begrippen voorbijgekomen. Het uitvoeren van een verbetermethode zoals ‘lean’ kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de concurrentiepositie van Nederlandse bedrijven.

Lees artikel

Hoe houden zorgondernemingen grip op de alsmaar toenemende zorgkosten

Zorg
Nieuws

Toenemende zorgkosten en het tekort aan personeel vormen een gevaar voor de kwaliteit van de zorg. Hoe kan een zorgondernemer hierop anticiperen? In dit blog ga ik dieper in op de 'ouderenzorg’ en beschrijf ik de software oplossing die bijdragen aan inzicht en grip op kosten en besparingen.

Lees artikel

Exact Spring 2019 Release Updates

Nieuws

Tijdens de Exact Demo Dagen in Maarssen lanceerde Exact de laatste vernieuwingen en innnovaties in Exact Online software. Elk kwartaal werkt Exact aan nieuwe functionaliteiten en in deze release zijn er weer een aantal mooie, nieuwe features toegevoegd. Software van Exact is constant in beweging, zodat we elke gebruiker altijd optimaal kunnen ondersteunen. 

Lees artikel

Advisie winnaar New Business Award 2018

Nieuws

Advisie werd tijdens de jaarlijkse Exact Partner Awards winnaar van de New Business Award 2018. De combinatie van adviseurschap, de beste softwareoplossingen 'On Top of Exact' en focus op de klant vertaalde zich in 2018 tot het hoogste aantal nieuwe klanten in alle sectoren waar Advisie actief is: onderwijs, zorg, groothandel, productie, dienstverlening en automotive.

Lees artikel

AVG in het onderwijs hoeft geen administratieve last te zijn

Onderwijs

Sinds de invoering van de nieuwe privacywetgeving (AVG) zijn ook onderwijsinstellingen verplicht om hun medewerker- en leerlinggegevens te registreren en te verwerken volgens de AVG. Dit vraagt om een goede organisatie en registratie. Maar hoe realiseer je deze extra administratieve handelingen op een efficiënte manier?

Lees artikel

Update Exact Globe om BTW-aangifte te verzenden via Digipoort

Nieuws

Exact voert wijzigingen door in de software zodat u de btw-aangifte succesvol via Digipoort kunt blijven aanleveren bij de Belastingdienst.

Lees artikel

Advisie is Sumatra Partner van het Jaar 2018

Nieuws

Sumatra feliciteert Advisie met het behalen van deze mooie prestatie en bedankt haar voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Advisie medewerkers zijn, met behulp van Sumatra software, altijd goed geïnformeerd en dus beter in staat om sneller en effectiever te werken.

Lees artikel

Advisie en Computerplan genomineerd als Partner van het Jaar 2018

Nieuws

Advisie Business Solutions en Computerplan, sinds januari 2019 onderdeel van Advisie, zijn beide genomineerd als Partner van Het Jaar 2018. Tijdens de Partner Kick-Off op 31 januari jl. werden de nominaties feestelijk overhandigd aan Mark de Waard, directeur Advisie Business Solutions, en Léon Sigo, directeur Computerplan. 

Lees artikel

Terugblik Webwinkel Vakdagen 2019

e-commerce

Inspirerende sessies, creatieve stands en goede gesprekken; dat waren de Webwinkel Vakdagen 2019. Dit jaar bleek opnieuw dat e-commerce volwassener wordt. Steeds meer krijgen we te maken met complexere bedrijfsprocessen en vraagstukken op het gebied van Warehouse Management, PIM en Fulfilment. 

Lees artikel

Hoe ga je als webshop om met retouren?

e-commerce

Ieder bedrijf dat fysieke producten verkoopt krijgt te maken met retouren. Wat de reden voor een retourzending ook is, je zult het proces goed moeten uitdenken. Lees snel verder! 

Lees artikel