De kansen en risico’s van big data in de zorg

Zorg

Er is al een tijd een discussie gaande of het verantwoord is om big data in de zorg te gebruiken. In dit blog zetten we de kansen en risico’s van big data in de zorg op een rijtje.

Lees artikel

E-commerce trend: Omnichannel

e-commerce

Omnichannel; ongetwijfeld een trend waar je mee worstelt want hoe ontwikkel je een succesvolle omnichannelstrategie? Welke kanalen zet je in en hoe regel je alle administratie? 

Lees artikel

Data beveiliging in de zorg verdient continue de aandacht

Zorg
Nieuws

Veel bedrijven kregen het warm van de naderende AVG-wetgeving en realiseerden zich dat zij onvoldoende zijn voorbereid. Voor zorgondernemingen is privacy handhaven echter van alle tijden. Maar wat als het cybergevaar niet van buiten komt maar juist van binnen? 

Lees artikel

Exact Summer release

Nieuws

Na de Spring release in het voorjaar is het nu tijd voor de Summer release van Exact. De belangrijkste onderwerpen die in deze release zijn meegenomen zijn HR-payroll, social collaboration 3.0 en natuurlijk GDPR. 

Lees artikel

Personeelsfeest Zandvoort

Nieuws

Afgelopen vrijdag was het dan zover: het jaarlijkse personeelsfeest van Advisie. Dit jaar gingen wij hiervoor naar het circuit in Zandvoort.

Lees artikel

Digitalisering is drijvende kracht in hervorming onderwijs en finance

Onderwijs

De overheid stelt andere eisen aan het onderwijs, ouders hebben verwachtingen en de omgeving om ons heen verandert door digitalisering en verdere ontwikkeling van technieken. Welke invloed hebben deze veranderingen op de rol van de financiële professional binnen het onderwijs?

Lees artikel

Productie industrie en omzet groothandel supply chain blijven stijgen

Productie

De sectoren machine, metaalproducten en elektrische apparaten scoren goed binnen de productie, maar de farmaceutische industrie produceerde in april zelfs 17% meer dan een jaar eerder. Daarmee is de gemiddelde dagproductie van de farmaceuten de hoogst scorende bedrijfsklasse.

Lees artikel

Impressie klantendag AdVIP 2018

Nieuws

Advisie kijkt terug op een geslaagde editie van het kennisevenement AdVIP op donderdag 31 mei jl.

Lees artikel

Lezing Mathijs Bouman: investeer tijdens de ‘vette jaren’

Nieuws

Wat betekent ondernemerschap na een economische crisis en hoe kan het MKB groei realiseren in een periode van hoogconjunctuur?

Lees artikel

Nederlandse musea in wankele financiële situatie

Nieuws

De Nederlandse museumsector moet zich optimaal voorbereiden op de toekomst door beter zorg te dragen voor de collecties én hun financiën op orde te brengen. Dat is het advies van de Raad voor Cultuur aan Nederlandse musea.

Lees artikel

Medewerker Advisie draagt bij aan actie Alpe d'HuZes

Nieuws

Op 6 en 7 juni 2018 doet onze collega Henk mee met de Alpe d'HuZes. Hier wordt de legendarische Alpe d'Huez beklommen om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Lees hier het verhaal van Henk.

Lees artikel

Video-updates: Exact 'Spring Release' 2018

Nieuws

Exact biedt voortaan elk kwartaal een interessante reeks video-updates uit met innovatie en ontwikkelingen in de producten. Zo kunnen onze klanten altijd het maximale uit de Exact software kunt halen.

Lees artikel