Nieuw in Truckvision: Trucksales

tomotive

TruckVision ondersteunt voortaan ook uw verkoopteam met een geïntegreerde TruckSales module.

Lees artikel

Advisie offerte tool - Foutmelding Invalid procedure call or argument na Microsoft update?

Nieuws

Foutmelding in Advisie Offerte Tool “Invalid procedure call orargument” (run-time error 5) na Microsoft Windows Update. Lees hier wat te doen.

Lees artikel

De best gelezen blogs van het eerste halfjaar

Nieuws

Halverwege het jaar blikken we terug op de best gelezen blogs van de eerste zes maanden in 2019.  Wellicht bent u er nog niet aan toegekomen en kunt u ze tijdens uw vakantie (nog) eens nalezen.

Lees artikel

Richt jij je al op B2B én B2C e-commerce?

e-commerce

Een trend die we in 2018 veel tegenkwamen lijkt nu echt door te breken; B2B én B2C e-commerce. Wat het is, of jij het ook moet doen en aan welke voorwaarden je moet voldoen om hiermee te starten lees je in dit blog.

Lees artikel

Klaar voor het najaar met de Advisie Zomeractie 2019

Nieuws

De zomermaanden komen eraan en dat is voor de meeste bedrijven en organisaties een periode om even rustiger aan te doen. Maar ook een perfect moment om uw bestaande ICT-processen eens kritisch tegen het licht te houden.

Lees artikel

Exact updates in de Summer Release 2019

Nieuws

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren zij elk seizoen de innovaties die direct beschikbaar zijn. Lees hier meer over de nieuwe verbeteringen in Exact Software

Lees artikel

Samenvatting demosessie Exact Spend Management

Nieuws

Tijdens de demosessie Exact Spend Management werden de mogelijkheden van zowel Exact Purchase to Pay als Exact Expense Management gepresenteerd. Met deze oplossingen kunnen bedrijven wel 75% kostenreductie realiseren. Weten hoe? Lees het blog.

Lees artikel

Probleem met berichtenuitwisseling in Digipoort opgelost

Nieuws

Bij het versturen van de btw-, icp-, of loonaangifte via Digipoort werd eerder geen respons-bericht of foutmelding verstuurd. Dat probleem is nu verholpen door Exact en Logius. In een product update is de oplossing is beschikbaar. 

Lees artikel

Release ImageCapture 8.6

Nieuws

Vanaf deze maand is ImageCapture 8.6 beschikbaar. De nieuwste release van de software bevat een aantal nieuwe features en optimalisaties.

Lees artikel

Servicedesk beperkt bereikbaar op 21 juni

Nieuws

In verband met het jaarlijkse personeelsfeest is de servicedesk van Advisie op vrijdag 21 juni beperkt bereikbaar. U kunt uw vragen indienen via het klantportaal.

Lees artikel

De Brexit komt eraan; sla jij je goederen al op in een bonded warehouse?

Groothandel
e-commerce

In dit blog vertellen we je waar je rekening mee moet houden als het gaat om de Brexit. Handel jij met het Verenigd Koninkrijk? Lees dan verder! Ook als je zelf niet handelt met het Verenigd Koninkrijk, ga dan eens na of jouw toeleveranciers dat wel doen.

Lees artikel

Brexit: efficiënt voorraadbeheer is uitdaging farmaceutische industrie

Productie
Nieuws

Efficiënt voorraadbeheer is een Europese uitdaging in het jaar van de Brexit. De Brexit-onderhandelingen maken deze problematiek nog urgenter omdat deze ingrijpende gevolgen zal hebben voor import en export naar het Verenigd Koninkrijk en goederenstromen binnen Europa.

Lees artikel