Tijd om over te stappen naar een nieuw inkoopsysteem. Herken de 3 signalen!

Onderwijs

Financiële processen binnen scholen zijn goed ingericht, mede dankzij verplichtingen vanuit de overheid. Maar wanneer is het voor een school tijd om over te stappen naar een nieuw inkoopsysteem? Ontdek de 3 signalen en lees wat de voordelen zijn.

Lees artikel

Exact updates in de Autumn 2019 Release

Nieuws

Op 2 oktober tijdens Exact Live werd de Autumn 2019 Release van Exact Software gepresenteerd. In deze release zitten vooral updates en nieuwe functionaliteiten voor Exact Online. 

Lees artikel

Nieuw in Truckvision: Trucksales

Automotive

TruckVision ondersteunt voortaan ook uw verkoopteam met een geïntegreerde TruckSales module.

Lees artikel

Advisie offerte tool - Foutmelding Invalid procedure call or argument na Microsoft update?

Nieuws

Foutmelding in Advisie Offerte Tool “Invalid procedure call orargument” (run-time error 5) na Microsoft Windows Update. Lees hier wat te doen.

Lees artikel

De best gelezen blogs van het eerste halfjaar

Nieuws

Halverwege het jaar blikken we terug op de best gelezen blogs van de eerste zes maanden in 2019.  Wellicht bent u er nog niet aan toegekomen en kunt u ze tijdens uw vakantie (nog) eens nalezen.

Lees artikel

Richt jij je al op B2B én B2C e-commerce?

e-commerce

Een trend die we in 2018 veel tegenkwamen lijkt nu echt door te breken; B2B én B2C e-commerce. Wat het is, of jij het ook moet doen en aan welke voorwaarden je moet voldoen om hiermee te starten lees je in dit blog.

Lees artikel

Klaar voor het najaar met de Advisie Zomeractie 2019

Nieuws

De zomermaanden komen eraan en dat is voor de meeste bedrijven en organisaties een periode om even rustiger aan te doen. Maar ook een perfect moment om uw bestaande ICT-processen eens kritisch tegen het licht te houden.

Lees artikel

Exact updates in de Summer Release 2019

Nieuws

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren zij elk seizoen de innovaties die direct beschikbaar zijn. Lees hier meer over de nieuwe verbeteringen in Exact Software

Lees artikel

Samenvatting demosessie Exact Spend Management

Nieuws

Tijdens de demosessie Exact Spend Management werden de mogelijkheden van zowel Exact Purchase to Pay als Exact Expense Management gepresenteerd. Met deze oplossingen kunnen bedrijven wel 75% kostenreductie realiseren. Weten hoe? Lees het blog.

Lees artikel

Probleem met berichtenuitwisseling in Digipoort opgelost

Nieuws

Bij het versturen van de btw-, icp-, of loonaangifte via Digipoort werd eerder geen respons-bericht of foutmelding verstuurd. Dat probleem is nu verholpen door Exact en Logius. In een product update is de oplossing is beschikbaar. 

Lees artikel

Release ImageCapture 8.6

Nieuws

Vanaf deze maand is ImageCapture 8.6 beschikbaar. De nieuwste release van de software bevat een aantal nieuwe features en optimalisaties.

Lees artikel

Servicedesk beperkt bereikbaar op 21 juni

Nieuws

In verband met het jaarlijkse personeelsfeest is de servicedesk van Advisie op vrijdag 21 juni beperkt bereikbaar. U kunt uw vragen indienen via het klantportaal.

Lees artikel