De belangrijkste aanpassingen in Exact Financials voor het onderwijs

Onderwijs
Nieuws

Van de in totaal 64 nieuwe features in versie 7.24 en 7.25 van Exact Financials zet Advisie de belangrijkste voor onderwijsinstellingen op een rij.

Lees artikel

Artificial Intelligence (AI) en analyse Big Data bepalen succes Exact-gebruiker

Nieuws

‘Self-learning’ systemen, kunstmatige intelligentie en Big Data zijn de toekomst en zullen leidend worden voor iedere gebruiker van Exact software.

Lees artikel

Van bestellen tot betalen: het inkoopproces in het onderwijs

Onderwijs
Nieuws

Het inkoopproces, de contracten en verplichtingen die onderwijsinstellingen zijn aangegaan, zijn vaak onderbelicht. In dit proces kunnen nog wat efficiencyslagen gemaakt worden. 

Lees artikel

Hoe data en business intelligence helpen met het voorspellen van klantgedrag

Groothandel

In dit blog kijken we naar de Business to Consumer markt en leren we hoe we de lessen over klantdata uit de B2C markt kunnen toepassen op de Business tot Business markt.  

Lees artikel

Verduurzaming van groothandel

Groothandel

Duurzaamheid wordt niet alleen door klanten van groothandels belangrijk gevonden, ook de eindgebruikers hechten hier steeds meer waarde aan. Het inspelen op duurzaamheid biedt verschillende kansen voor groothandels.

Lees artikel

Groothandel 4.0; 6 trends voor de groothandel in 2019

Groothandel

Hoe zorg je er als groothandel voor dat je ook in 2019 je koppositie behoudt? In dit blog delen we de belangrijkste trends waar je rekening mee moet houden zodat jij ook sterk in de markt staat!

Lees artikel

De kansen en risico’s van big data in de zorg

Zorg

Er is al een tijd een discussie gaande of het verantwoord is om big data in de zorg te gebruiken. In dit blog zetten we de kansen en risico’s van big data in de zorg op een rijtje.

Lees artikel

E-commerce trend: Omnichannel

e-commerce

Omnichannel; ongetwijfeld een trend waar je mee worstelt want hoe ontwikkel je een succesvolle omnichannelstrategie? Welke kanalen zet je in en hoe regel je alle administratie? 

Lees artikel

Data beveiliging in de zorg verdient continue de aandacht

Zorg
Nieuws

Veel bedrijven kregen het warm van de naderende AVG-wetgeving en realiseerden zich dat zij onvoldoende zijn voorbereid. Voor zorg- ondernemingen is privacy handhaven echter van alle tijden. Maar wat als het cybergevaar niet van buiten komt maar juist van binnen? 

Lees artikel

Exact Summer release

Nieuws

Na de Spring release in het voorjaar is het nu tijd voor de Summer release van Exact. De belangrijkste onderwerpen die in deze release zijn meegenomen zijn HR-payroll, social collaboration 3.0 en natuurlijk GDPR. 

Lees artikel

Personeelsfeest Zandvoort

Nieuws

Afgelopen vrijdag was het dan zover: het jaarlijkse personeelsfeest van Advisie. Dit jaar gingen wij hiervoor naar het circuit in Zandvoort.

Lees artikel