AVG in het onderwijs hoeft geen administratieve last te zijn

Onderwijs

Sinds de invoering van de nieuwe privacywetgeving (AVG) zijn ook onderwijsinstellingen verplicht om hun medewerker- en leerlinggegevens te registreren en te verwerken volgens de AVG. Dit vraagt om een goede organisatie en registratie. Maar hoe realiseer je deze extra administratieve handelingen op een efficiënte manier?

Lees artikel

Update Exact Globe om BTW-aangifte te verzenden via Digipoort

Nieuws

Exact voert wijzigingen door in de software zodat u de btw-aangifte succesvol via Digipoort kunt blijven aanleveren bij de Belastingdienst.

Lees artikel

Advisie is Sumatra Partner van het Jaar 2018

Nieuws

Sumatra feliciteert Advisie met het behalen van deze mooie prestatie en bedankt haar voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Advisie medewerkers zijn, met behulp van Sumatra software, altijd goed geïnformeerd en dus beter in staat om sneller en effectiever te werken.

Lees artikel

Advisie en Computerplan genomineerd als Partner van het Jaar 2018

Nieuws

Advisie Business Solutions en Computerplan, sinds januari 2019 onderdeel van Advisie, zijn beide genomineerd als Partner van Het Jaar 2018. Tijdens de Partner Kick-Off op 31 januari jl. werden de nominaties feestelijk overhandigd aan Mark de Waard, directeur Advisie Business Solutions, en Léon Sigo, directeur Computerplan. 

Lees artikel

Terugblik Webwinkel Vakdagen 2019

e-commerce

Inspirerende sessies, creatieve stands en goede gesprekken; dat waren de Webwinkel Vakdagen 2019. Dit jaar bleek opnieuw dat e-commerce volwassener wordt. Steeds meer krijgen we te maken met complexere bedrijfsprocessen en vraagstukken op het gebied van Warehouse Management, PIM en Fulfilment. 

Lees artikel

Hoe ga je als webshop om met retouren?

e-commerce

Ieder bedrijf dat fysieke producten verkoopt krijgt te maken met retouren. Wat de reden voor een retourzending ook is, je zult het proces goed moeten uitdenken. Lees snel verder! 

Lees artikel

Advisie neemt ComputerPlan over

Nieuws

Advisie en Computerplan bundelen hun krachten op de Nederlandse markt voor branchespecifieke IT-oplossingen. Hiermee bedienen de beide bedrijven direct meer dan 2500 klanten met 130 medewerkers en leveren zij een belangrijke bijdrage aan de digitalisering van MKB Nederland.

Lees artikel

De best gelezen blogs uit 2018

Nieuws

In dit blog blikken we nog een keer terug op het afgelopen jaar met de best gelezen blogs van 2018. 

Lees artikel

Click, Connect & Control met Advisie tijdens Webwinkel Vakdagen 2019

e-commerce

Op woensdag 23 en donderdag 24 januari vinden voor de 13e keer de Webwinkel Vakdagen plaats; de grootste e-commerce beurs van de Benelux en ook Advisie zal weer aanwezig zijn.

Lees artikel

Belangrijke Exact Globe update met Windows 10

Nieuws

Na de Windows 10, versie 1809 update, zijn er wijzigingen doorgevoerd in de systeemlaag van de Exact Globe en Exact Compact programmatuur. Deze aanpassingen zijn beschikbaar vanaf product update 415 SP15 en product update 416 SP8. 

Lees artikel

De belangrijkste aanpassingen in Exact Financials voor het onderwijs

Onderwijs
Nieuws

Van de in totaal 64 nieuwe features in versie 7.24 en 7.25 van Exact Financials zet Advisie de belangrijkste voor onderwijsinstellingen op een rij.

Lees artikel

Exact Autumn Release 2018: meer dan 200 innovaties

Nieuws

Exact introduceerde op 10 oktober de Autumn ’18 Release tijdens Exact Live, het jaarlijkse klantenevenement van de softwareleverancier. Deze release brengt Exact meer dan 200 innovaties op het gebied van AI, salarisverwerking, productie en cloudimplementaties.

Lees artikel