De optimale supply chain: service, kostenbeheersing en agility

Farma

Voor hervorming van de supply chain heeft de farmaceutische industrie te maken met een unieke combinatie van problemen en uitdagingen. Hervormingen kunnen bereikt worden door meer aandacht voor service, kostenbeheersing, korte responstijden en aanpassingsvermogen (‘agility’). 

Lees artikel

Koppeling productie met financiën essentieel voor actuele managementinformatie

Farma

De farmaceutische industrie zal zich moeten richten op de opkomende (groei)markten. Om concurrerend te blijven zal men ingrijpende keuzes moeten maken met herziening van de bestaande supply chain. Actuele, volledige management- en stuurinformatie is daarom essentieel.

Lees artikel

Verouderde supply chain modellen grootste uitdaging farmaceutische industrie

Farma

De farmaceutische industrie werd in de vorige eeuw gekenmerkt door een beperkt aanbod van geneesmiddelen, een stabiele vraag, lokale markten en hoge winstmarges. Maar net zoals elke andere industrie in de 21ste eeuw, is ook de farmaceutische in hoog tempo aan het veranderen.

Lees artikel

De transformatie van de farmaceutische industrie

Farma

Digitalisering, technologie en automatisering veranderen de productie en verkoop van geneesmiddelen in hoog tempo.

Lees artikel

Belangrijkste verschillen tussen Exact Online en Exact Globe

Nieuws

Advisie krijgt vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen Exact online en Exact Globe. Wanneer kiest u wat? Daarom hebben wij de grootste verschillen voor u op een rijtje gezet en bieden wij u een keuzehulp.

Lees artikel

Best gelezen blogs in 2017

Nieuws

Welk nieuws vond u de moeite waard om te lezen in 2017? In dit blog nog een keer een top 10 van de best gelezen blogs. 

Lees artikel

BTW-update op komst voor Exact Globe en Exact Compact

Nieuws

De btw-update voor Exact Globe Next en Exact Compact komt er weer aan! In dit blog vindt u meer informatie over het downloaden van het juiste servicepack. 

Lees artikel

Bent u klaar voor de eindejaarverwerking?

Nieuws

Het einde van het jaar is weer in zicht. Gebruikers van Exact Globe Salaris dienen daarom voor de eerste verloning van januari een eindejaarsupdate uit te voeren. Lees hier over de eindejaarsverwerking.

Lees artikel

In zes stappen naar grip en inzicht in ‘inkoop tot betaling'

Zorg

Marketing in de zorg is niet meer weg te denken. Lees hier hoe u in zes stappen in staat bent om het inkoopproces binnen uw zorgonderneming te structureren en automatiseren.

 

Lees artikel

Wat kan Advisie betekenen voor uw webshop?

Webshop Connector

Hogere voorraden tonen in uw webshop, de scherpste prijzen bieden aan uw klanten en Next Day Delivery gegaranderen? Benieuwd geworden hoe wij dit mogelijk maken, lees dan snel dit blog.

Lees artikel

Succesvol ondernemen met de software van morgen

Webshop Connector

Tijdens Exact Live gaf Anthony Dorlandt een presentatie over e-commerce en e-fulfilment. De focus op de afhandeling van het volledige logistieke proces. Lees de presentatie hier nog eens na.

Lees artikel

Klaar voor de toekomst? Ontdek het met onze handige Urgentie Check

Nieuws

Vul deze speciaal samengestelde vragenlijst in en doe de 'quick scan' om er achter te komen of bedrijfsvoering en automatisering voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen.

Lees artikel