Digitalisering is drijvende kracht in hervorming onderwijs en finance

Onderwijs

De overheid stelt andere eisen aan het onderwijs, ouders hebben verwachtingen en de omgeving om ons heen verandert door digitalisering en verdere ontwikkeling van technieken. Welke invloed hebben deze veranderingen op de rol van de financiële professional binnen het onderwijs?

Lees artikel

Productie industrie en omzet groothandel supply chain blijven stijgen

Productie

De sectoren machine, metaalproducten en elektrische apparaten scoren goed binnen de productie, maar de farmaceutische industrie produceerde in april zelfs 17% meer dan een jaar eerder. Daarmee is de gemiddelde dagproductie van de farmaceuten de hoogst scorende bedrijfsklasse.

Lees artikel

Impressie klantendag AdVIP 2018

Nieuws

Advisie kijkt terug op een geslaagde editie van het kennisevenement AdVIP op donderdag 31 mei jl.

Lees artikel

Lezing Mathijs Bouman: investeer tijdens de ‘vette jaren’

Nieuws

Wat betekent ondernemerschap na een economische crisis en hoe kan het MKB groei realiseren in een periode van hoogconjunctuur?

Lees artikel

Nederlandse musea in wankele financiële situatie

Nieuws

De Nederlandse museumsector moet zich optimaal voorbereiden op de toekomst door beter zorg te dragen voor de collecties én hun financiën op orde te brengen. Dat is het advies van de Raad voor Cultuur aan Nederlandse musea.

Lees artikel

Medewerker Advisie draagt bij aan actie Alpe d'HuZes

Nieuws

Op 6 en 7 juni 2018 doet onze collega Henk mee met de Alpe d'HuZes. Hier wordt de legendarische Alpe d'Huez beklommen om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Lees hier het verhaal van Henk.

Lees artikel

Video-updates: Exact 'Spring Release' 2018

Nieuws

Exact biedt voortaan elk kwartaal een interessante reeks video-updates uit met innovatie en ontwikkelingen in de producten. Zo kunnen onze klanten altijd het maximale uit de Exact software kunt halen.

Lees artikel

Productie farmaceutische industrie groeit sterk

Farma

De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie zit flink in de lift. De grootste stijger is de farmaceutische industrie. Deze produceerde in februari ruim 14% meer dan in februari 2017.

Lees artikel

Onderwijsinstellingen: Aanbesteden of niet?

Onderwijs

Aanbesteden in het onderwijs blijkt een kostbare en tijdrovende bezigheid die zijn doel veelal voorbij schiet. In dit blog tips lees je tips over hoe je aanbestedingstraject een toekomstgericht software oplossing oplevert waarbij prijs en kwaliteit goed in verhouding staan. 

Lees artikel

AVG, waar ga ik beginnen?

GDPR
Nieuws

De registerverplichting houdt in dat je kunt aantonen dat jouw organisatie voldoet aan de eisen die de AVG wet stelt aan de registratie en verwerking van persoonsgegevens. Wat moet je vastleggen en welke tools kunnen je hierbij helpen zodat je gegarandeerd op tijd AVG-proof bent?

Lees artikel

Door alle data het bos niet meer kunnen zien?

Zorg

We vergaren met z’n allen steeds meer data. We houden in gezondheidsapps, smart watches en activity trackers nauwlettend bij hoeveel we bewegen, slapen etc. Het probleem is vaak hoe moet je deze gegevens interpreteren en verwerken, zodat we bruikbare stuurinformatie hebben? 

Lees artikel

Advisie genomineerd voor de Marketing Project of the Year Award 2017

Nieuws

Advisie is vandaag door Exact feestelijk genomineerd voor de Marketing Project of the Year Award 2017.

Lees artikel