(Re)organisatie advies en projectbegeleiding

Met een consultant van Advisie haal je één brok ervaring in huis. De consultant ondersteunt om software optimaal in te zetten en aan te passen aan de bestaande of benodigde bedrijfsprocessen. Alle Advisie Consultants zijn op het hoogste niveau gecertificeerd en houden hun kennis op peil met opleidingen en maandelijks kennissessies. Zij ondersteunen om het maximale uit de (financiële) processen en software te halen.

Advisie Aanpak 

Het aanpassen van processen of het implementeren van nieuwe software in een organisatie vraagt om een projectmatige aanpak. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring een Advisie Aanpak ontwikkeld die hier optimaal op inspeelt. De Advisie Consultant begeleidt mens en organisatie bij het doorlopen van deze fases.

reorganisatie en project advies door een ervaren consultant van Advisie

Werkwijze

De Advisie consultant onderzoekt processen in jouw organisatie en vertaalt deze naar specifieke oplossingen. Jouw collega's werken met onze consultants samen aan een ontwerp. Onze consultants hebben veel aandacht voor de impact op een organisatie en de mensen, de focus ligt op tevreden (eind)gebruikers en opdrachtgever. Soms werken er meerdere consultants aan een project samen, vanuit specifieke vaardigheden: Advisie consultants zijn gespecialiseerd in Exact Globe, Exact Synergy, Exact Online, partneroplossingen, Advisie Solutions of Custom Solutions, rapportages, of een combinatie van meerdere disciplines.

Naast functionele consultants, zijn er ook Management Consultants en Business Intelligence consultants in dienst. 


Vrijblijvend sparren over de inzet van consultancy

Zorgen dat (re)organisatie of software implementatie soepel verloopt.

Zaken doen is vandaag de dag allesbehalve standaard. De aard van het werk verandert snel, er wordt van iedereen verwacht zich snel aan te passen en om innovatiever te zijn, meer samen te werken, meer van alles. Dus moet je vooruit kijken en nieuwe vragen te stellen: De inzet van Advisie Consultants helpen daarbij en zorgen dat (re)organisatie en/of software implementatie soepel verloopt. Ook dataconversies hebben geen geheimen. Hij of zij bespreekt vooraf en tijdens het project de (on)mogelijkheden en zorgt voor de benodigde aanpassingen. 

Sparren over de mogelijkheden van Advisie Consultancy? Laat het ons weten. 

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.