Maximaal resultaat

Met een Advisie Consultant haalt u één brok ervaring in huis. De consultant helpt u om de software zo goed mogelijk in te zetten en aan te passen aan uw bedrijfsprocessen. Alle Advisie Consultants zijn op het hoogste niveau gecertificeerd en houden hun kennis op peil met opleidingen en maandelijks kennissessies. Zij helpen u dus graag het maximale uit uw software implementatie te halen. 

 

Advisie Aanpak 

Het implementeren van nieuwe software in uw organisatie vraagt om een projectmatige aanpak. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring een Advisie Aanpak ontwikkeld die hier optimaal op inspeelt. De Advisie Consultant begeleidt u bij het doorlopen van deze fases.

Werkwijze

De Advisie consultant onderzoekt processen in uw organisatie en vertaalt deze naar specifieke oplossingen. Uw medewerkers werken met onze consultants samen aan een ontwerp. Onze consultants hebben veel aandacht voor de impact op uw organisatie en de mensen, de focus ligt op tevreden (eind)gebruikers en opdrachtgever
Soms werken er meerdere consultants aan een project samen, vanuit specifieke vaardigheden: Advisie consultants zijn gespecialiseerd in Exact Globe, Exact Synergy, Exact Online, partneroplossingen, Advisie Solutions of Custom Solutions, rapportages, of een combinatie van meerdere disciplines.


Naast functionele consultants, zijn er ook management consultants en business intelligence consultants in dienst. Zij helpen u met vraagstukken omtrent IT in het algemeen en businessvraagstukken.

Waarom Advisie Consultancy?

De inzet van Advisie Consultants zorgt ervoor dat uw software implementatie soepel verloopt. Ook dataconversies hebben geen geheimen. Hij of zij bespreekt met u de (on)mogelijkheden en zorgt voor de benodigde aanpassingen.

Bent u nog geen klant? Geen probleem.
Onze consultants zijn er ook voor u!

Servie Janssen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Advisie Consultancy.

Servie Janssen
Senior Consultant

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij contact op: