Jouw vertrouwde en innovatieve adviseur

Advisie ondersteunt organisaties, met name binnen de zorg, onderwijs, dienstverlening, groothandel en productie, door te adviseren over de automatisering van financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een development afdeling en een eigen supportdesk. De afdeling development ontwikkelt software (Advisie Solutions) met een naadloze aansluiting op Exact Software.

Advisie is gecertificeerd Exact Platinum Partner en al vele malen uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Sinds 2019 vormt Advisie samen met ComputerPlan een one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. ComputerPlan is Microsoft Gold Partner.

Advisie is Exact Partner van het jaar 2020

Onze missie en visie

Advisie | Jouw vertrouwde en innovatieve Adviseur

"Wij ontzorgen jou en jouw klanten door het optimaliseren van branchespecifieke processen."

Advisie bedient klanten in geselecteerde branches; onze toegevoegde waarde komt voort uit kennis van jouw zaken. Onze organisatie ondersteunt bij het verkrijgen en behouden van een commerciële- en organisatorische voorsprong waardoor je jouw onderscheidend vermogen kunt versterken.

Advisie levert kwaliteit met specialisten in uw branche. Om jouw wensen en behoeften goed in te vullen, beschikt Advisie naast eigen specialisten over een netwerk van strategisch gekozen professionals en partners.

Exact Platinum Partner

Advisie is de enige Exact Platinum Partner in Nederland. Deze certificering geeft de garantie dat je zaken doet met een partner met kennis van zaken. Ook is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers waaronder Sumatra Software, Scan Sys, Orbis Software, Elvy, Transsmart, Trancon en Optimizers. Daarnaast ontwikkelt de Custom Solutions afdeling maatwerk conform de strenge eisen van Exact. Het keurmerk 'Certified Exact Add-on' geeft dus de garantie dat ontwerp, test en ontwikkeling van het maatwerk door Exact gecertificeerd zijn.

Exact partner Advisie

Eigen supportdesk

Advisie heeft een eigen supportdesk. Dat is prettig omdat onze specialisten jouw organisatie en situatie als geen ander kennen. Dit geeft de zekerheid dat er snel en vakkundig geholpen wordt. De supportmedewerkers, consultants en projectleiders werken nauw samen om service en kwaliteit te garanderen. Op de Service Solutions pagina staat alle informatie over onze diverse servicepakketten.

De supportafdeling is tijdens werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Ga naar de servicepagina 

Branchegericht

Om u optimaal te kunnen bedienen werkt Advisie branchegericht. Zo bent u ervan verzekerd dat onze experts alle benodigde kennis en ervaring van u én uw klanten hebben.

Advisie is specialist in de volgende branches:

Onderdelen van Advisie

Logo Computerplan

ComputerPland legt de focus op Managed Services en Microsoft oplossingen, zowel on-premise als in de Business Cloud. Advisie en ComputerPlan hebben de krachten gebundeld zodat u profiteert van de gecombineerde expertise van de enige Exact Platinum en Microsoft Gold partner. Samen zijn wij een one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. Ervaar wat de kracht van 75 jaar kennis en ervaring voor u kan betekenen. Lees meer over ComputerPlan.

 

 

Relead is dé leverancier van ERP-software voor truckdealers. Relead levert dit dealermanagementsysteem (DMS) onder de naam TruckVision. Behalve een geavanceerd systeem, biedt Relead tevens een breed geïntegreerd dienstenpakket. Relead heeft een exclusieve focus op de truckbranche. Als het gaat om DAF-systemen heeft Relead de hoogst haalbare status van Gold Partner bij DAF Trucks. Lees meer over deze softwareoplossing.