Jouw vertrouwde en innovatieve adviseur

Advisie ondersteunt organisaties, met name binnen de groothandel, productie, onderwijs, dienstverlening en zorg
door te adviseren over de automatisering van (financiële) processen en werken in de (Azure) Business Cloud.
Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een development afdeling en een eigen supportdesk.
De afdeling development ontwikkelt software (Advisie Producten) met een naadloze aansluiting op Exact en Microsoft.

Advisie Business Solutions

Exact Platinum Partner

Advisie is de enige Exact Platinum Partner in Nederland. Deze certificering geeft de garantie dat je zaken doet met een partner met kennis van zaken. Ook is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers waaronder Sumatra Software, Scan Sys, Orbis Software, Elvy, Transsmart, Trancon en Optimizers. Daarnaast ontwikkelt de Custom Solutions afdeling maatwerk conform de strenge eisen van Exact. Het keurmerk 'Certified Exact Add-on' geeft dus de garantie dat ontwerp, test en ontwikkeling van het maatwerk door Exact gecertificeerd zijn.

Advisie IT Solutions

Microsoft Gold Partner

Advisie IT Solutions, voorheen ComputerPlan, is al ruim 30 jaar Microsoft Gold Partner en heeft meerdere competenties bereikt. Hierdoor ben je verzekerd van kennis van zaken over advies, implementatie en in-house support voor Microsoft 365, Business Cloud, Power BI en al de hardware producten van Microsoft. De producten van Microsoft zijn gericht op het verhogen van de productiviteit, integreren naadloos met elkaar en staan bekend om hun beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

Advisie Automotive Solutions

Gold Partner - DAF Trucks

Advisie Automotive Solutions, voorheen Relead, is dé leverancier van ERP-software voor truckdealers. Advisie levert het dealermanagementsysteem (DMS) onder de naam TruckVision. Behalve een geavanceerd systeem, bieden zij ook een breed geïntegreerd dienstenpakket. Advisie Automotive Solutions heeft een exclusieve focus op de truckbranche. Als het gaat om DAF-systemen hebben zij de hoogst haalbare status van Gold Partner bij DAF Trucks. Lees meer over deze softwareoplossing.

Onze missie en visie

Advisie | Jouw vertrouwde en innovatieve Adviseur

"Wij ontzorgen jou en jouw klanten door het optimaliseren van branchespecifieke processen."

Advisie bedient klanten in geselecteerde branches; onze toegevoegde waarde komt voort uit kennis van jouw zaken. Onze organisatie ondersteunt bij het verkrijgen en behouden van een commerciële- en organisatorische voorsprong waardoor je jouw onderscheidend vermogen kunt versterken.

Advisie levert kwaliteit met specialisten in uw branche. Om jouw wensen en behoeften goed in te vullen, beschikt Advisie naast eigen specialisten over een netwerk van strategisch gekozen professionals en partners.

Advisie Servicedesk

Advisie heeft een eigen supportafdeling, de Advisie Servicedesk. Dat is prettig omdat onze specialisten jouw organisatie en situatie als geen ander kennen. Dit geeft de zekerheid dat er snel en vakkundig geholpen wordt. De supportmedewerkers, consultants en projectleiders werken nauw samen om service en kwaliteit te garanderen. Op de Service Solutions pagina staat alle informatie over onze diverse servicepakketten.

De Servicedesk is tijdens werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Ga naar de servicepagina 

Branchegericht

Om u optimaal te kunnen bedienen werkt Advisie branchegericht. Zo bent u ervan verzekerd dat onze experts alle benodigde kennis en ervaring van u én uw klanten hebben.

Advisie is specialist in de volgende branches:

Advisie is ISO 27001 gecertificeerd

Advisie is sinds 2022 gecertificeerd voor Informatiebeveiliging ISO 27001/ISMS. Het Information Security Management System (ISMS) is ontworpen om adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen (die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan onze klanten) te waarborgen. Het is een standaard voor informatiebeveiliging. Hierbij kun je onder andere denken aan maatregelen voor het toepassen van Cryptografie, veilige procedures voor toegang tot (klant) informatiesystemen en periodieke PEN tests van onze informatiesystemen. Lees hier meer over deze certificering.

ISO 27001