Jouw vertrouwde en innovatieve adviseur

Advisie ondersteunt organisaties, binnen de supply-chain (groothandel en productie), fashion & furniture, onderwijs, dienstverlening, zorg en automotive door te adviseren over de automatisering van (financiële) processen en werken in de (Azure) Business Cloud. Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een development afdeling en een eigen supportdesk. De afdeling development ontwikkelt software, Advisie Producten, met een naadloze aansluiting op Exact en Microsoft.

Advisie onderdeel van ESC-groep

De ESC-groep, waar Investeringsmaatschappij Capital A sinds 2022 meerderheidsbelang in heeft, bestaat uit meerdere sterke spelers die samen dé uitdager willen zijn in de Europese IT-en business applicatie-markt. Klanten van de groep kunnen rekenen op expertise in enerzijds de Microsoft-technologie zoals Dynamics 365 CRM, Business Central, Copilot, Power BI, Sharepoint en Microsoft 365. Anderzijds in Exact ERP Software, Advisie Producten, Advisie Business Cloud, e-business, cybersecurity, IT-beheer en AI.

De ESC Groep, waar Advisie onder valt, bestaat verder nog uit: Net IT, Dynavision, ESC België, Advisie, Logic Vision, Dynamic Hands en GMI Group.

Op de website van ESC kun je meer lezen over de geschiedenis van de groep.

Advisie Business Solutions

Exact Platinum Partner

Advisie is de enige Exact Platinum Partner in Nederland. Deze certificering geeft de garantie dat je zaken doet met een partner met kennis van zaken. Ook is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers waaronder Sumatra Software, Scan Sys, Orbis Software, Elvy, Transsmart, Trancon en Optimizers. Daarnaast ontwikkelt de Custom Solutions afdeling maatwerk conform de strenge eisen van Exact. Het keurmerk 'Certified Exact Add-on' geeft dus de garantie dat ontwerp, test en ontwikkeling van het maatwerk door Exact gecertificeerd zijn.

Advisie Connecting Solutions
Certified Add-on partner
Wij ontwikkelen generieke Add-on's voor Exact Globe, Synergy en Microsoft. Deze Add-on's zorgen voor een directe koppeling met en tussen Exact en Microsoft. Daarmee sluit jouw software nog beter aan bij jouw organisatie en processen. Deze gecertificeerde Add-ons wisselen real-time en web-based informatie uit via een mobiel, tablet of desktop. Breid je software uit met extra functies via ons low code platform en de verschillende connectoren. Je vindt hier de add-ons. 

Advisie IT Solutions

Microsoft Gold Partner

Advisie IT Solutions, voorheen ComputerPlan, is al ruim 30 jaar Microsoft Gold Partner en heeft meerdere competenties bereikt. Hierdoor ben je verzekerd van kennis van zaken over advies, implementatie en in-house support voor Microsoft 365, Business Cloud, Power BI en al de hardware producten van Microsoft. De producten van Microsoft zijn gericht op het verhogen van de productiviteit, integreren naadloos met elkaar en staan bekend om hun beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

Advisie Dynamics Solutions

Microsoft Gold Partner

Dynamics Solutions, voorheen een onderdeel van Qexpertise, levert advies over de tools van Microsoft en TRIMIT. Daarmee realiseren wij een passende oplossing voor onder andere Fashion- en Furniture. TRIMIT is een aanvulling op Business Central, speciaal voor de configurerende industrie, waaronder de mode- en meubelbranche.

Advisie Automotive Solutions
DAF Gold Partner
Automotive Solutions, voorheen Relead levert een dealermanagementsysteem (DMS) voor de automotive branche onder de naam TruckVision. Als het gaat om DAF-systemen heeft Relead de hoogst haalbare status van Gold Partner bij DAF Trucks. TruckVision is bovendien een multibrand dealermanagementsysteem: zo worden Hyundai, Iveco, Fiat professional, Ginaf, MAN, Mitsubishi, Volkswagen, aanhangwagens en opleggers ondersteund door TruckVision.

Onze missie en visie

De wereld van IT vernieuwd en software innoveert continu. Het is ons doel om deze innovaties om te zetten naar slimme IT-oplossingen voor heel ondernemend Nederland. Het streven: een toekomstbestendig IT-fundament voor iedereen!  

Met kennis zijn wij de regisseur van slimme IT-oplossingen en de verbinder van slimme processen en slimme mensen voor ondernemers en organisaties.

Advisie Servicedesk

Advisie heeft een eigen supportafdeling, de Advisie Servicedesk. Dat is prettig omdat onze specialisten jouw organisatie en situatie als geen ander kennen. Dit geeft de zekerheid dat er snel en vakkundig geholpen wordt. De supportmedewerkers, consultants en projectleiders werken nauw samen om service en kwaliteit te garanderen. Op de Service Solutions pagina staat alle informatie over onze diverse servicepakketten.

De Servicedesk is tijdens werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Ga naar de servicepagina 

Advisie is ISO 27001 gecertificeerd

Advisie is sinds 2022 gecertificeerd voor Informatiebeveiliging ISO 27001/ISMS. Het Information Security Management System (ISMS) is ontworpen om adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen (die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan onze klanten) te waarborgen. Het is een standaard voor informatiebeveiliging. Hierbij kun je onder andere denken aan maatregelen voor het toepassen van Cryptografie, veilige procedures voor toegang tot (klant) informatiesystemen en periodieke PEN tests van onze informatiesystemen. Lees hier meer over deze certificering.

Advisie is ISO 27001 gecertificeerd via Noordbeek Certification.