Waarom is de certificering van belang

Bij Advisie erkennen we het belang van hoogwaardige informatiebeveiliging. Daarom hebben we ons gecertificeerd volgens de ISO 27001-norm, een wereldwijd erkende standaard voor informatiebeveiliging. Deze norm biedt een gestructureerd kader om informatie op een methodische wijze te beschermen, waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gegevens worden gewaarborgd.

ISO 27001 richt zich op het veiligstellen van persoons- en bedrijfsgegevens en biedt weerstand tegen bedreigingen zoals hacking en ongeautoriseerde toegang. Het certificaat toont aan dat Advisie voldoet aan strenge eisen voor informatiebeveiliging, waarmee we ons engagement voor veilige gegevensverwerking benadrukken.

Advisie benut niet alleen de ISO 27001-norm, maar ook de aanvullende ISO 27002-norm die gedetailleerde beheersmaatregelen beschrijft om te voldoen aan de eisen van ISO 27001. Deze combinatie stelt ons in staat om ons Information Security Management System (ISMS) verder te versterken en te verbeteren.

Voordelen van ISO 27001-certificering

Strengere informatiebeveiliging: ISO 27001 stelt ons in staat om onze informatiebeveiliging te optimaliseren en te professionaliseren, wat resulteert in een veiligere omgeving voor onze klanten.

Klantvertrouwen: Met onze ISO 27001-certificering bieden we onze klanten het vertrouwen dat we op een zorgvuldige en professionele manier met hun gegevens omgaan, vooral wanneer het gaat om vertrouwelijke informatie.

Betere betrokkenheid en bewustzijn: De implementatie van ISO 27001 heeft een bedrijfsbrede impact. Het vergroot de betrokkenheid van onze medewerkers bij informatiebeveiliging en stelt ons in staat om voortdurend te werken aan verbeteringen.

Bij Advisie geloven we in het belang van hoogwaardige informatiebeveiliging en onze ISO 27001-certificering toont ons voortdurende streven naar de hoogste standaarden op dit gebied. Lees hier het persbericht van 2022.

Responsible disclosures

Als je vragen of opmerkingen hebt of een potentieel beveiligingsrisico aan ons wil melden dan kan dat op privacy@advisie.nl