Servie Janssen

Senior / Management Consultant

Ervaring en kennis

Toen ik destijds aan Mark de Waard vertelde over mijn idee om mijn bedrijfservaring en Exact kennis in te willen zetten als consultant bij Advisie was hij meteen enthousiast. Ervaring en/of kennis om er voor te zorgen dat we onze klanten helpen om te innoveren en processen te optimaliseren is belangrijk bij Advisie.

Als consultant ben je vaak bij- en met de klant aan het werk om ze te ondersteunen op basis van jouw ervaring. Tegelijk weet je dat je ook altijd kunt terugvallen op je collega’s waardoor je samen een betere oplossing voor de klant kunt bedenken. Er is altijd een oplossing en dat voelt goed.

Ik adviseer alle soorten organisaties voor implementaties van ERP en CRM / HRM software van Exact Software (Globe en Synergy), partneroplossingen en maatwerkoplossingen van Advisie, cloud-powered by Computerplan. Voor elke klantvraag hebben we een oplossing, omdat we bij Advisie vrijwel alles in huis hebben om de functionaliteit van Exact software aan te vullen

Als Management Consultant adviseer ik organisaties hoe om te gaan met organisatieveranderingen door middel van interviews, workshops en haalbaarheidsonderzoeken. Mijn ervaring in productmanagement en marketing is weer een waardevolle aanvulling gebleken bij verkoop- en marketing gerelateerde vraagstukken. De variatie in werkzaamheden en vraagstukken maakt mijn job nog steeds leuk en uitdagend. Never a dull moment!

Op deze website vind je meer informatie over deze twee rollen. Kijk op Management Consultancy en (sr.) Consultant

 "Samen de beste oplossing voor de klant bedenken, dat voelt goed."

Van Ambitie naar Resultaat

Ben je bewust bezig met je ontwikkeling? Wil jij ambitie ook omzetten naar resultaat? Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe het voelt. Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen. Zodat onze klanten hun een commerciële- en organisatorische voorsprong verkrijgen en behouden. Realiseer jouw persoonlijke ambitie bij ons als collega. 

Bekijk onze vacatures