nShift (Transsmart) 

nShift levert slimme leverings- en retoursoftware om het logistieke proces van jouw bedrijf te automatiseren. Verladers (pakketverzenders) die transporteurs zoeken voor hun producten, gebruiken nShift. Transsmart is onderdeel geworden van nShift. Zij hebben kantoren door heel Europa en bieden oplossingen op het gebied van Delivery Management, Transport Management Systems en Post purchase and returns.

Bij nShift kunnen verladers vanuit hun eigen ERP-systeem transporten boeken bij vrijwel alle vervoerders. Via het nShift platform kun je een goederenzending aanmelden bij de vervoerder en terugkoppelingen krijgen over de status van zendingen, Track & Trace informatie etc.

Op het platform zijn meer dan 1000 vervoerders aangesloten, zoals PostNL, DPD, UPS en DHL. Bovendien kun je jouw goederen naar meer dan 150 landen wereldwijd verzenden via dit platform.

Concurrentievoordeel

nShift ondersteunt jou om concurrentievoordeel voor je verzendingen te behalen en een sterke service ervaring voor klanten te realiseren. Het platform verwerkt miljoenen zendingen per jaar, biedt onderdak aan de grootste vervoerdersbibliotheek ter wereld en helpt meer dan 100.000 klanten bij het kiezen van de beste oplossing voor hun zendingen, ongeacht welke vervoerder, ERP, WMS (Warehouse Management System) of webshop ze gebruiken.

Voor wie is nShift geschikt:

  • Logistiek, Supply Chain, Detailhandel, en e-commerce
  • Magazijn (3PL), Bemiddelaars (4PL),  
  • Productie, Farmacie en Automomotive
  • Koeriers en vervoerders, Post en pakket bezorgers,
  • LTL (Less-than-truckload).

Naadloze koppeling met Transsmart, onderdeel van nShift

De Transsmart Connector van Advisie faciliteert datastromen tussen Exact Globe en Transsmart, software van nShift. de connector zorgt voor veilige, automatische data uitwisseling tussen Transsmart, de delivery management solution van nShift en Exact Globe. Lees meer over de connector op deze pagina

 

Ron Vijg vertelt u graag meer over transport en logistieke processen. 

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.