Sunil Girdhari
Product Manager BI

Mark de Waard, de directeur van Advisie, heb ik leren kennen op de Alpe d’Huez. Tijdens een evenement was Exact één van de hoofdsponsors. Samen met de partners, onder andere Advisie, zaten we boven op de berg. Toen ik met Mark in gesprek raakte, voelde het gelijk erg goed. ik raakte geïnspireerd door de manier van werken bij Advisie.

De meeste tijd voer ik mijn taken bij de klant uit. Er zijn ook dagen dat ik thuis werk, maar meestal zit ik bij een klant. Zo ben ik betrokken bij een project dat ooit klein begon. Op basis van de succesvolle implementatie, kwamen er steeds weer nieuwe wensen voor optimalisatie. Inmiddels hebben we al meerdere projecten met succes geïmplementeerd. Mede door de optimalisatie heeft de klant een enorme groei doorgemaakt. Met onze aanpak konden zij focus op hun business houden en de automatisering aan mij en enkele collega's overlaten.

Het is ontzettend gaaf om zoveel toegevoegde waarde te leveren aan de groei van bedrijven. Daarnaast krijg je bij Advisie zelf ook de mogelijkheid om te groeien. Een perfecte combinatie voor mij. 

 "Je krijgt bij Advisie de mogelijkheid om te groeien" 

Sunil Girdhari is product manager bij Advisie en geeft advies over de Business- en Operational Intelligence oplossingen van Advisie

Van Ambitie naar Resultaat

Ben je bewust bezig met je ontwikkeling? Wil jij ambitie ook omzetten naar resultaat? Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe het voelt. Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen. Zodat onze klanten hun een commerciële- en organisatorische voorsprong verkrijgen en behouden. Realiseer jouw persoonlijke ambitie bij ons als collega. 

Bekijk onze vacatures