Sunil Girdhari
Productmanager

Mark de Waard, de directeur van Advisie, heb ik leren kennen op de Alpe d’Huez. Tijdens een evenement was Exact één van de hoofdsponsors. Samen met de partners, onder andere Advisie, zaten we boven op de berg. Toen ik met Mark in gesprek raakte, voelde het gelijk erg goed. ik raakte geïnspireerd door de manier van werken bij Advisie.

De meeste tijd voer ik mijn taken bij de klant uit. Er zijn ook dagen dat ik thuis werk, maar meestal zit ik bij een klant. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld met een project bezig dat ooit klein begon. Op basis van de succesvolle implementatie, kwamen er steeds weer nieuwe wensen voor optimalisatie. Inmiddels hebben we al meerdere projecten gedaan. Mede door de optimalisatie heeft de klant een enorme groei doorgemaakt, aangezien zij met hun business bezig konden zijn en niet met automatisering. Het is ontzettend gaaf om zo veel toegevoegde waarde te leveren aan de groei van een bedrijf.

 "Je krijgt bij Advisie de mogelijkheid om te groeien" 

Wil jij ook bij ons werken?

We hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Bekijk hier onze huidige vacatures.

Denk je dat je erbij past? Solliciteer dan op een van onze openstaande functies! Bekijk alle vacatures.

Over Advisie

Advisie is een platte organisatie, met een open structuur, dat vind ik persoonlijk heel prettig. Iedereen is erg toegankelijk en de deur staat altijd voor je open. Elk kwartaal hebben we de kwartaalsessie, naast het bespreken van de resultaten, is er ook tijd voor gezelligheid en borrelen. We zien elkaar dan weer eens in een andere setting. Dit is heel positief voor de werksfeer. De lijnen zijn kort en beslissingen worden snel genomen. Dat is makkelijk schakelen en dat werkt heel fijn!

Advisie is uniek door de mensen die er werken. Iedereen heeft zijn eigen expertise en het is heel makkelijk om een collega met een bepaald specialisme aan te spreken. Elke twee weken hebben we een consultancy overleg. Aangezien consultants erg solistisch werken, is het heel prettig om twee wekelijks bij elkaar te zitten en kennis te delen. Soms zijn er ook collega's van andere afdelingen bij. Op deze manier kunnen we snel schakelen. Er heerst een familiesfeer bij Advisie en dat vind ik heel fijn. Het is een bedrijf met ambities. Dus als je ambitieus bent, dan ben je met Advisie een goede match!

Waarom werken bij Advisie?

  • Award winning organisatie in ontwikkeling
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Ervaren collega's om van te leren
  • Teamspirit & teamuitjes