Innoveren en transformeren
met onze management consultants

Technologie staat nooit stil. Hoe ziet jouw organisatie er nu uit en waar wil je naar toe? Zijn er innovatieve benaderingen nodig om bestaande processen, je ERP pakket of IT inrichting te transformeren, moderniseren en beheren? Onze management consultants bieden implementatie- en change managementondersteuning bij diverse innovatie en transformatie vraagstukken. Zij adviseren bij de juiste strategie, oplossingen voor processen, ERP pakket en koppelingen, Business Intelligence of Cloud oplossingen.

Een Management Consultant lachend aan tafel bij een klant
Vrijblijvend sparren

Een vraagstelling kan variëren van het verbeteren van de efficiëntie van bedrijfsprocessen, de implementatie van een nieuw ERP pakket of het uitbesteden van taken. Onze management consultants zijn er zolang daar behoefte aan is. Neem gerust contact op of stuur jouw vraag op via het formulier dan bellen wij terug op een moment dat het jou uitkomt. 

Heeft u meer behoeft aan ondersteuning bij het aanpassen van processen of het implementeren van nieuwe software in uw organisatie? Onze ervaren consultants begeleiden mens en organisatie bij het doorlopen van diverse fases. 

Ondersteuning bij haalbaarheidsonderzoek,
fusies, overnames of een second opinion 


Haalbaarheidsonderzoek

Met een haalbaarheidsonderzoek krijg je inzicht in de vraagstelling of het IT-landschap of huidige processen beter ondersteund kunnen worden. Eventueel aangevuld met passende oplossingen van Advisie en/of huidige technologiepartners.

Fusies, overnames, afsplitsingen

Bij een fusie, overname of afsplitsing krijg je te maken met vele administratieve en technische vraagstukken. Hoe zien de processen en de IT-landschappen er dan uit? Onze management consultants ondersteunen en adviseren bij de juiste strategie en transformatiebenadering.

Second Opinion

Onze management consultants bieden vaak implementatie- en change managementondersteuning en geven vanuit hun expertise een second opinion. Een second opinion kan variëren van advies over het optimaliseren van bedrijfsprocessen tot de implementatie van een nieuw Software pakket of IT-systeem. Het resultaat is een onafhankelijk adviesrapport over alle punten die betrekking hebben op de vraagstelling. 

Een workshop geeft inzicht 

Workshop Strategie

Er is een visie voor jouw bedrijf, maar wat zijn de middelen en mogelijkheden om deze te realiseren? Onze management consultants bekijken samen met jou hoe achterhaalde systemen, complexe en ineffectieve processen en verouderde structuren omgezet kunnen worden naar groei en innovatie.

Workshop KPI

Key Performance Indicators zijn onmisbaar bij innovatie en transformatie. Het vaststellen van de juiste KPI’s lijkt eenvoudig maar een onafhankelijk advies geeft nieuwe inzichten. Met specialistische branchekennis en zowel operationele als technische expertise, zijn wij in staat om te helpen transformeren en innoveren. Tijdens deze workshop maken wij samen alle KPI’s inzichtelijk.


Workshop strategie met management consultants van Advisie

Overig consultancy advies 

Business Intelligence

Het is mogelijk om door middel van Business Intelligence (BI) trends te rapporteren en analyses te maken op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Onze BI-dashboards, die specifiek per branche zijn ontwikkeld, geven extra inzicht. Wij kunnen ook bestaande, eigen bronnen toevoegen, dan is het een BI oplossing op maat. Met de juiste inzichten kunnen kosten worden verlaagd en de operationele efficiëntie gemaximaliseerd.

Cloud of On-premise

Er zijn veel mogelijkheden om de financiële en technische voordelen van het werken met Cloudtechnologie te benutten. Onze management consultant bespreekt de voor- en nadelen van diverse oplossingen: Cloud of On-premise. Wij zoeken samen uit welke variant het beste bij jouw organisatie past. Daarnaast tonen praktische voorbeelden aan wat het werken in de Cloud financieel voor jouw organisatie kan betekenen.

Onze klanten weten uit ervaring dat onze management consultants het verschil maken. 

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.