Innoveren en transformeren

Technologie staat nooit stil. Hoe ziet uw organisatie er nu uit en waar wilt u naar toe? Zijn er innovatieve benaderingen nodig om bestaande processen, uw ERP pakket of IT inrichting te transformeren, moderniseren en beheren? Onze management consultants bieden ondersteuning bij innovatie vraagstukken, het stimuleren van nieuwe product- en serviceverbeteringen en het verbeteren van financiële prestaties. 

Vrijblijvend sparren

Uw vraagstelling kan variëren van het verbeteren van de efficiëntie van bedrijfsprocessen, de implementatie van een nieuw ERP pakket of het uitbesteden van taken. Onze management consultants zijn er voor u zolang u en/of uw organisatie daar behoefte aan heeft. Neem gerust contact op met Servie Janssen of stuur uw vraag op via het formulier dan bellen wij u.

Bent u nog geen klant? Geen probleem. Ook dan adviseren onze management consultants u graag.  

Waar kunnen wij u bij helpen?

Haalbaarheidsonderzoek

Met een haalbaarheidsonderzoek krijgt u inzicht in de vraagstelling of uw IT-landschap of uw huidige processen beter ondersteund kunnen worden. Eventueel aangevuld met passende oplossingen van Advisie en/of huidige technologiepartners.

Fusies, overnames, afsplitsingen

Bij een fusie, overname of afsplitsing krijgt u te maken met vele administratieve en technische vraagstukken. Hoe zien de processen en uw IT-landschappen er dan uit? Onze management consultants ondersteunen en adviseren u bij de juiste strategie en transformatiebenadering.

Second Opinion
Onze management consultants bieden vaak implementatie- en change managementondersteuning en kunnen u met hun expertise uitstekend voorzien van een second opinion. Een second opinion kan variëren van advies over het optimaliseren van bedrijfsprocessen tot de implementatie van een nieuw Software pakket of IT-systeem. U ontvangt een onafhankelijk adviesrapport over alle punten die betrekking hebben op uw vraagstelling, 

Workshop Strategie

U heeft een visie voor uw bedrijf maar wat zijn de middelen en mogelijkheden om deze te realiseren? Onze management consultants bekijken samen met u hoe achterhaalde systemen, complexe en ineffectieve processen en verouderde structuren omgezet kunnen worden naar groei en innovatie.

Workshop KPI

Key Performance Indicators zijn onmisbaar bij innovatie en transformatie. Het vaststellen van de juiste KPI’s lijkt eenvoudig maar een onafhankelijk advies geeft nieuwe inzichten. Met specialistische branchekennis en zowel operationele als technische expertise, zijn wij in staat om u te helpen transformeren en innoveren. Tijdens deze workshop maken wij samen uw KPI’s inzichtelijk.

Business Intelligence

Het is mogelijk om door middel van Business Intelligence (BI) trends te rapporteren en analyses te maken op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Met onze BI-dashboards, die specifiek per branche zijn ontwikkeld, krijgt u extra inzicht. Wij kunnen ook uw eigen bronnen toevoegen, dan is het een BI oplossing op maat. Met de juiste inzichten kunnen kosten worden verlaagd en de operationele efficiëntie gemaximaliseerd.

Cloudoplossingen

Er zijn veel mogelijkheden om de financiële en technische voordelen van het werken met Cloudtechnologie te benutten. Onze management consultant bespreekt met u de voor- en nadelen van diverse Cloudoplossingen en adviseert welke variant het beste bij uw organisatie past. Daarnaast tonen praktische voorbeelden aan wat het werken in de Cloud financieel voor uw organisatie kan betekenen.

Servie kan u veel vertellen over onze Management Consultancy projecten

Servie Janssen
Senior Consultant

Waar kunnen wij bij helpen?