Wat is uw behoefte?

De keuze om Advisie Management Consultancy in te zetten ontstaat vaak uit de behoefte van een organisatie om na te denken over de (nabije) toekomst. Hoe ziet de organisatie er nu uit en waar wil men naar toe? Welke ontwikkelingen spelen er intern en extern? Met Advisie Management Consultancy bieden wij hulp en ondersteuning bij al deze vraagstukken. Zo kunnen wij u o.a. ondersteunen bij een haalbaarheidsonderzoek, strategische workshop, KPI-bepaling, fusies of overnames, maar ook cloud- en business intelligence vraagstukken.

Advisie Management Consultancy
biedt u ondersteuning bij:

Haalbaarheidsonderzoek

Met een haalbaarheidsonderzoek krijgt u inzicht in de vraagstelling of uw huidige processen beter ondersteund kunnen worden door standaard oplossingen van Advisie, eventueel aangevuld met passende oplossingen van technologiepartners. Ook het toetsen van een bestaande inrichting is mogelijk waarbij na onderzoek een herinrichting geadviseerd kan worden.

Op basis van workshops en interviews met uw proceseigenaren ontstaat een analyse van de huidige situatie en de gewenste situatie. Met een haalbaarheidsonderzoek wordt de basis voor een succesvolle samenwerking gelegd.

 

Fusies, overnames, afsplitsingen

Bent u betrokken bij een fusie, overname of afsplitsing of krijgt u hiermee te maken? Dan krijgt u te maken met vele administratieve en technische vraagstukken. Hoe zien de IT-landschappen er dan uit? Welke organisatie in de fusie heeft de zaken goed voor elkaar? Hoe kunt u het beste gaan integreren? Kunt u het beste administratief samenvoegen of alleen geïntegreerd rapporteren? Of moet uw organisatie juist worden opgesplitst en wilt u verder met een andere opzet?

 

Cloudoplossingen

“Voor geen goud naar de cloud.” Zo denken nog veel bedrijven over het verplaatsen van hun financiële data naar de Cloud. Maar ‘de cloud’ bestaat niet. Het woord ‘cloud’ beschrijft slechts de manier van werken en er zijn vele mogelijkheden om de financiële en technische voordelen van het werken met cloudtechnologie te kunnen benutten. De Advisie managementconsultant bespreekt met u de voor- en nadelen van diverse cloudoplossingen en adviseert welke variant het best bij uw organisatie past. Daarnaast laat de consultant aan de hand van praktische voorbeelden zien wat het werken in de cloud financieel voor uw organisatie kan betekenen.

Workshop Strategie

Waar wilt u naar toe met uw organisatie? Wat zijn de sterke en zwakke punten van uw organisatie en uw processen? Welke mogelijkheden bieden nieuwe digitale kanalen voor uw organisatie en hoe kunt u daar optimaal gebruik van gaan maken? Deze vragen worden beantwoord in de Strategie Workshop. Samen met u bespreken wij uw visie, missie en sturen bij waar gewenst en nodig. Wat heeft u nodig om het bedrijf (bij) te kunnen sturen? Welke data is daarvoor nodig? Welke processen moeten worden aangepast?

 

 


Workshop KPI

Key Performance Indicators (KPI’s) zijn onmisbaar als u snel wilt kunnen reageren op veranderingen binnen en buiten uw organisatie. Het vaststellen van de voor uw organisatie belangrijke KPI’s lijkt eenvoudig, maar de praktijk leert dat bedrijven vaak teveel focussen op kennis uit het verleden. Advisie kijkt verder en gebruikt best practices om KPI’s vast te stellen. Door middel van business intelligence presenteren wij de juiste cijfers en maken ze inzichtelijk.

 


Business Intelligence

Meer dan ooit beschikken organisaties over grote hoeveelheden data. Tot voor kort was het waardevol maken van deze gegevens alleen weggelegd voor grote organisaties. Ook voor middelgrote organisaties is het nu mogelijk om door middel van business intelligence trends te rapporteren en analyses te maken op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Advisie heeft voor diverse toepassingsgebieden en diverse branches standaard BI-dashboards ontwikkeld die u dat extra inzicht kunnen verschaffen. Wilt u niet alleen ERP-data analyseren maar ook eigen bronnen toevoegen en relateren? Advisie maakt voor u de business intelligence op maat en stemmen met u af welke BI-tools voor uw organisatie het meest geschikt zijn.

Waarom Management Consultancy?

Wij ondersteunen u bij het nemen van (strategische) beslissingen en op welk vlak u vervolgstappen moet zetten waardoor uw organisatie klaar is voor de toekomst. Onze ervaren consultants hebben veel bedrijven van binnen gezien en denken met u mee over uw organisatie. Zij denken niet meteen in software oplossingen en implementaties, maar kijken samen met u vanuit een helikopterview naar uw organisatie.

Advisie bedient al 37 jaar klanten in zes verschillende branches. Onze toegevoegde waarde komt dus uit de kennis van úw zaken.

Servie Janssen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Management Consultancy.

Servie Janssen
Senior Consultant

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op