Kom ook werken bij de enige
Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner!

Onze mensen

Bij ons werkt een gevarieerde groep mensen die rechtdoorzee zijn, met beide benen op de grond staan en graag samenwerken. Iedere collega heeft zijn of haar eigen motivatie om bij Advisie te werken.

Gedrevenheid, prettig samenwerken en tegelijkertijd uitstekende oplossingen bedenken. Dat zijn ingrediënten om te kijken naar onze vacatures. Maar natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar jouw motivatie en gedachten over samenwerken. 

 

" Je krijgt bij Advisie de mogelijkheid om te groeien."

Sunil Girdhari is product manager bij Advisie en geeft advies over de Business- en Operational Intelligence oplossingen van Advisie
Sunil
Product Manager BI

Onze klanten

Wij zijn niet voor niets Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner. Wij ondersteunen organisaties bij procesoptimalisatie, software implementaties en (in-house) support. 

Wij zijn duidelijk en denken open mee met onze klanten. Zo staat het telefoonnummer van onze Servicedesk prominent op onze website en kunnen zij via het klantportaal 24/7 alle statussen inzien. We geven diverse webinars en houden (normaliter) één keer per jaar een klantevent.

 "Het is belangrijk om bij jezelf te blijven en te focussen op dingen waar je goed in bent."
Linda de Boer, Salesmanager Enterprise bij Advisie
Linda
Salesmanager Enterprise

Onze organisatie

Advisie is een ambitieuze en sterk groeiende organisatie waarin klant, team en persoonlijke groei centraal staan. Het is een kennisintensieve omgeving met bevlogen en ervaren collega’s. Samen zijn wij dé specialisten wat betreft Microsoft-oplossingen Exact software, de (Azure) Business Cloud en de Advisie koppelingen en connectoren (eigen IP). Als een standaardoplossing niet voldoet voor onze klant, dan ontwikkelen we er een op maat.  

Wij werken binnen verschillende marktsegmenten en businessdomeinen. Advisie is een onderdeel van de ESC-group en daarmee één van de toonaangevende Microsoft-partners in de Benelux en de enige Exact Platinum Partner. Lees hier meer over onze visie en business units.

Jouw ambitie

Steeds meer organisaties werken met Exact, Microsoft en onze add-ons. Daarom is het goed dat je hier bent, want wij zoeken jou als nieuwe collega! Wil jij zelf ook van ambitie naar resultaat? Ben je bewust bezig met je ontwikkeling?  Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe dat voelt.  Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen.

Staat jouw vacature niet in ons overzicht, stuur dan een open sollicitatie met een goed verhaal via het formulier onderaan de pagina. 

 

De vacatures

 

Sollicitatieproces


Deze geschetste procedure is misschien niet in iedere situatie passend. Er kan ook met één gesprek volstaan worden of we kunnen de procedure uitbreiden door gebruik te maken van bijvoorbeeld een risicoselectie of aanstellingskeuring. Dat is onder andere afhankelijk van de functie-eisen. 

"Managers zijn meewerkende collega's,
waardoor het kennisniveau erg hoog is."
Walter
Teamleider Custom Solutions

"Mijn collega’s zijn samenwerkingspartners:
we zijn betrokken, hebben expertise en een gezamenlijk doel."

Ali Simsir profiel
Ali
Teamlead Servicedesk

Solliciteren. Gewoon doen!

Vragen? Neem contact op met Gerrie Groen via recruitment@advisie.nl.

Acquisitie o.b.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld en er zal niet op worden gereageerd.

Wij kijken uit naar jouw reactie

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.