Financiële totaaloplossingen 
voor het onderwijs

Kwaliteit, kostenbeheersing en transparantie zijn belangrijk. Of het gaat om primair, voortgezet, middelbaar of hoger onderwijs, het geldt voor iedereen. Ook als je op zoek bent naar financiële of inkoopsoftware, een manier om je onderwijs specifieke werkprocessen te stroomlijnen of een oplossing voor je personeels- en salarisadministratie. Kies de beste software oplossing waarmee de juiste financiële en strategische beslissingen kunnen worden genomen.

Optimale onderwijsadministratie

Om goed in te spelen op veranderingen moet de onderliggende onderwijs administratie goed op orde zijn. Dat geldt zowel voor de financiële administratie als het leerlingen domein en HR & Salaris. Advisie levert standaard financiële software voor alle Nederlandse onderwijsinstellingen. On-premise én software in de cloud, waarmee financiële processen optimaal geautomatiseerd worden.

De onderwijsadministratie, en in het bijzonder het F-domein, integreren wij volledig met het bestaande onderwijssysteem. Zo beschikt je altijd en overal over actuele en toekomstige cijfers. Slimme dashboards brengen zelfs de uitdagingen en risico’s op de lange termijn in kaart. Dat noemen wij het onderwijs slimmer maken!

Meer weten? 
Teun weet alles over Exact Financials, Purchase to Pay en andere software oplossingen in het onderwijs.

Kies een passende software oplossingen
Kies een software oplossing die snel rendement oplevert

Vrijblijvend advies of een second opinion? Neem contact op met Teun:

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.