Anthony Dorlandt
Senior Software Developer

Van softwareontwikkelaar naar consultant

Binnen Advisie hebben we een softwareafdeling, genaamd Development. Deze afdeling maakt maatwerkoplossingen en ontwikkelt (standaard) producten die aanvullend werken op de standaard Exact software. We maken Advisie Solutions (gebaseerd op Exact Globe, Synergy en Financials) en Connecting Solutions (gebaseerd op Exact Online). Eén van onze eerste producten is de 'Webshop Connector'. Naast het ontwikkelen van deze koppeling tussen een webshop en een administratie in Exact, test ik samen met collega's de applicatie en implementeer deze vervolgens bij de klant. Dit maakt mijn werk zo leuk en uitdagend. Van ontwikkelproces tot de daadwerkelijke praktijkuitvoering.

Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling bij Advisie. Een paar jaar geleden kwam ik binnen als softwareontwikkelaar, maar later veranderde mijn rol van naar consultant. Nu heb ik eigen producten in beheer. Ik kwam in contact met Advisie omdat ik hier toevallig een opdracht moest doen. Twee jaar later maakte ik uiteindelijk de overstap.

Mijn werkdagen zijn zeer divers. Soms zit ik op kantoor in Eemnes en bestaat mijn dag voornamelijk uit programmeren en brainstormen met collega's. Andere dagen werk ik thuis en test ik de koppelingen of implementeer ik software bij klanten. Het implementeren en inrichten van de software zou ik niet willen missen. Ik leer de klant en de omgeving goed kennen en dit helpt mij weer om mooie koppelingen en producten te bouwen. Zo mocht ik op een beurs ook een presentatie geven over één van die producten. Dat vond ik erg leuk om te doen.

 "Er heerst hier een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt." 

Diverse branches en projecten

Mijn collega's zijn flexibel en iedereen is bereid elkaar te helpen. Er heerst een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt. Het niveau is hoog en we hebben veel kennis in huis. We zijn niet voor niets Platinum partner en de afgelopen jaren ook Exact Partner van het Jaar geworden!

Ik denk dat Advisie een goede springplank kan zijn in je carrière. Als je hier komt werken, leer je gigantisch veel. Af en toe word je in het diepe gegooid, maar gelukkig zijn er genoeg collega's waar je een beroep op kunt doen. Dat vind ik een bijzondere ervaring. Er is veel diversiteit binnen Advisie. De branches die we bedienen zijn heel divers en daarmee ook de projecten. De ene keer doe je een kortlopend project en de andere keer ben je een aantal maanden bezig voor één opdrachtgever. Als werknemer krijg je bij Advisie veel kansen. Je bent nooit uitgeleerd.

Van Ambitie naar Resultaat

Ben je bewust bezig met je ontwikkeling? Wil jij ambitie ook omzetten naar resultaat? Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe het voelt. Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen. Zodat onze klanten hun een commerciële- en organisatorische voorsprong verkrijgen en behouden. Realiseer jouw persoonlijke ambitie bij ons als collega. 

Bekijk onze vacatures