Anthony Dorlandt - Senior Software Developer

Binnen Advisie hebben we een softwareafdeling, genaamd Development. Deze afdeling maakt maatwerkoplossingen en ontwikkelt (standaard) producten die aanvullend werken op de standaard Exact software. We maken Advisie Solutions (gebaseerd op Exact Globe, Synergy en Financials) en Connecting Solutions (gebaseerd op Exact Online). Eén van onze eerste producten is de 'Webshop Connector'. Naast het ontwikkelen van deze koppeling tussen een webshop en een administratie in Exact, test ik samen met collega's de applicatie en implementeer deze vervolgens bij de klant. Dit maakt mijn werk zo leuk en uitdagend. Van ontwikkelproces tot de daadwerkelijke praktijkuitvoering.

Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling bij Advisie. Drie jaar geleden kwam ik binnen als softwareontwikkelaar, maar later veranderde mijn rol van naar consultant. Nu heb ik eigen producten in beheer. Ik kwam in contact met Advisie omdat ik hier toevallig een opdracht moest doen. Twee jaar later maakte ik uiteindelijk de overstap.

Mijn werkdagen zijn zeer divers. Soms zit ik op kantoor in Eemnes en bestaat mijn dag voornamelijk uit programmeren en brainstormen met collega's. Andere dagen werk ik thuis en test ik de koppelingen of implementeer ik software bij klanten. Het implementeren en inrichten van de software zou ik niet willen missen. Ik leer de klant en de omgeving goed kennen en dit helpt mij weer om mooie koppelingen en producten te bouwen. Zo mocht ik op een beurs ook een presentatie geven over één van die producten. Dat vond ik erg leuk om te doen.

 "Er heerst hier een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt."

Wil jij ook bij ons werken?

We hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Dit zijn diverse vacatures voor bijvoorbeeld Development, Consultancy, Sales en Marketing.

Bekijk snel al onze vacatures.

Denk je dat je erbij past? Solliciteer dan op een van onze openstaande functies! Bekijk alle vacatures.

Over Advisie

De laatste jaren is Advisie heel erg aan het verjongen en vernieuwen. Mijn collega's zijn flexibel en iedereen is bereid elkaar te helpen. Er heerst een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt. Het niveau is hoog en we hebben veel kennis in huis. We zijn niet voor niets de afgelopen jaren al drie keer Exact Partner van het Jaar geworden!

Ik denk dat Advisie een goede springplank kan zijn in je carrière. Als je hier komt werken, leer je gigantisch veel. Af en toe word je in het diepe gegooid, maar gelukkig zijn er genoeg collega's waar je een beroep op kunt doen. Dat vind ik een bijzondere ervaring.

Er is veel diversiteit binnen Advisie. De branches die we bedienen zijn heel divers en daarmee ook de projecten. De ene keer doe je een kortlopend project en de andere keer ben je een aantal maanden bezig voor één opdrachtgever. Als werknemer krijg je bij Advisie veel kansen. Je bent nooit uitgeleerd!

Waarom werken bij Advisie?

  • Award winning organisatie in ontwikkeling
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Ervaren collega's om van te leren
  • Teamspirit & teamuitjes