Ali Simsir

Teamlead Servicedesk

Jezelf blijven ontwikkelen past goed bij mij.

Na mijn studie Bedrijfseconomie (tegenwoordig Finance & Control) aan de Hogeschool Utrecht, ben ik aan de slag gegaan bij Advisie om mijn financieel-economische kennis te combineren met de constant bewegende IT-wereld.

Ik ben gestart als trainee op de Servicedesk. Daar heb ik de kans gekregen om kennis te maken met de bedrijfsprocessen en administraties van vele klanten uit diverse branches. Al snel wist ik dat ik mij verder wilde ontwikkelen om naast het beantwoorden van de verzoeken van de eindgebruikers, ook een adviserende rol te hebben ten behoeve van procesverbetering bij de klant. Starten als trainee was de basis van mijn huidige functie, alles wat ik heb geleerd gebruik ik nog steeds.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als Support Consultant waarbij ik de eindgebruiker, onze klant, in dagelijkse werkzaamheden binnen logistieke-, financiële administratie en CRM ondersteun. Maar ook geef ik advies over procesverbeteringen en de implementatie van (nieuwe) oplossingen binnen de software.  

Mijn drive om mijzelf te blijven ontwikkelen en het verschil te zoeken in de details is gezien door Advisie. Vandaag de dag werk ik als Teamlead op de Servicedesk. Vanuit deze functie heb ik naast mijn rol als Support Consultant ook de taak om de ontwikkeling en procesverbetering van mijn werkgever en mijn team te bevorderen. 

Ik voel mij erg goed in deze rol en kan mijzelf volledig ontplooien. Het doel van Advisie om vanuit een sterke basis, je constant te blijven ontwikkelen en te verbeteren, past heel goed bij mij. Daadwerkelijk het vertrouwen en de ruimte krijgen om te kunnen groeien is wat ik waardeer en kenmerkend vind aan Advisie.  

 

Bekijk de vacatures
Meer weten over de mogelijkheden van werken op de Servicedesk?
Stuur een mail naar recruitment@advisie.nl.

 "Mijn collega’s zijn samenwerkingspartners: we zijn betrokken, hebben expertise en een gezamenlijk doel."

Ali Simsir profiel

Van Ambitie naar Resultaat

Ben je bewust bezig met je ontwikkeling? Wil jij ambitie ook omzetten naar resultaat? Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe het voelt. Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen. Zodat onze klanten hun een commerciële- en organisatorische voorsprong verkrijgen en behouden. Realiseer jouw persoonlijke ambitie bij ons als collega. 

Bekijk alle vacatures