Het E-commerce Bureau

Strix, voorheen ShopWorks, is een fullservice digital commerce bureau dat samen met klanten van Advisie werkt aan online resultaat. Voor de ontwikkeling van jouw webshop gebasseerd op het Magento platform helpt Strix bij de fases strategie, design, technische realisatie, hosting, training, SEO optimalisatie en online marketing. 

Logo van Strix

Samen één e-commerce totaaloplossing

Een succesvolle Magento webshop vereist een aantal zaken, namelijk: vindbaar, aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, snelheid en een goede service en nazorg. Om deze elementen aan je (potentiële) klanten te bieden zijn bepaalde technieken en marketing vereist. Strix is specialist in het e-Commerce Management Systeem Magento. Ontdek ook de voordelen van Magento.

Advisie heeft een strategische partnership met Strix, wat jou de zekerheid biedt dat je Magento webshop naar tevredenheid wordt ontworpen en ingericht.

Lees meer over het bureau op www.strix.nl

Een smartphone die Magento 2 weergeeft
Een E-customer Service medewerker aan het werk achter zijn computer

Voordelen Strix

  • Ervaren professionals
  • Full service
  • Partner van Advisie
  • Garantie voor online resultaat

De door Strix ontworpen en geïmplementeerde Magento webshop wordt met de Advisie Webshop Connector naadloos geïntegreerd met Exact Globe Next en natuurlijk ook met Exact Online Premium.

 

Vraag Anthony alles over onze e-commerce projecten en de Webshop Connector

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.