e-Commerce totaaloplossing
met Exact ERP en relevante Add-ons

Advisie biedt één totaaloplossing voor e-commerce proces. Hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners?
Het antwoord op deze vragen is onze e-commerce totaaloplossing van software en/of relevante Add-ons. 

Groei met de juiste e-commerce oplossing

Online bestellen is niet meer weg te denken en blijft groeien. Hierdoor moeten bedrijven nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden blijven inzetten. Denk aan E-commerce abonnementen, groene bezorging, maar vooral een naadloze (mobiele) winkelervaring is belangrijk. Verhoog omzet, verlaag kosten en verbeter de klantbeleving door voor de juiste oplossing te kiezen.

Heb je vragen of behoefte aan advies? 

Alle klantinformatie en financiën in één platform

 Met onze e-commerce totaaloplossing blijf je werken zoals je gewend was. Je krijgt er eigenlijk alleen nieuwe functies bij die het hele proces eenvoudiger maken. Zo voldoe je aan alle klantverwachtingen en verkoop je meer. Het proces kun je volledig ondersteunen met:

Welk e-commerce platform kies je?

Om de juiste keuze te kunnen maken hebben wij alle voor- en nadelen van de 6 meest voorkomende webshopsoftware en/of e-commerce oplossing met nog wat aanvullende informatie in onze factsheet voor jou samengevat. Lees hier meer over dit onderwerp of vraag deze direct en vrijblijvend aan. 

Wanneer Exact Globe of Exact Online?

De verschillen tussen Exact Online en Exact Globe zijn niet altijd even duidelijk en de keuze voor een ERP pakket hangt van verschillende factoren af. We hebben de verschillen voor jou in een handige checklist overzichtelijk weergegeven. Vraag deze vrijblijvend aan. .

Exact e-commerce oplossingen

Ook online bestaan er verschillende processen; hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners. Dit en meer vragen hebben wij voor jou op een rij gezet. Bekijk de vragen

Neem ook contact op voor vrijblijvend advies of inzicht in onze ervaringen met e-commerce projecten. 

Waar kunnen wij je bij helpen?