Totaaloplossing met Exact ERP en relevante Add-ons

Advisie biedt één totaaloplossing voor het e-commerce proces. Hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren,
hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners?
Het antwoord op deze vragen is onze e-commerce totaaloplossing van software en relevante Add-ons. 

Groei met de juiste e-commerce oplossing

Online bestellen is niet meer weg te denken en blijft groeien. Hierdoor moeten bedrijven nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden blijven inzetten. Denk aan e-commerce abonnementen, groene bezorging, maar vooral een naadloze (mobiele) winkelervaring is belangrijk. Verhoog omzet, verlaag kosten en verbeter de klantbeleving door voor de juiste oplossing te kiezen.

Een E-customer Service medewerker aan het werk achter zijn computer

Alle klantinformatie en financiën in één platform

 Met onze e-commerce totaaloplossing blijf je werken zoals je gewend was. Je krijgt er eigenlijk alleen nieuwe functies bij die het hele proces eenvoudiger maken. Zo voldoe je aan alle klantverwachtingen en verkoop je meer. Het proces kun je volledig ondersteunen met:

Welk e-commerce platform kies je?

Om de juiste keuze te kunnen maken hebben wij alle voor- en nadelen van de 6 meest voorkomende webshopsoftware en/of e-commerce oplossing met nog wat aanvullende informatie in onze factsheet voor jou samengevat. Vraag deze direct en vrijblijvend aan. 

De Webshop Connector 

De Webshop Connector is de meest flexibele koppeling voor je webshop. Of het nou gaat om Magento 2, Shopify, Shopware, WooCommerce, PrestaShop, jouw klant-, artikel-, prijs- en voorraad informatie is vanuit Exact 24/7 beschikbaar. Een naadloze aansluiting op jouw bedrijfsprocessen. Wil je meer weten? Bekijk dan deze pagina over onze Webshop Connector

Vraag & Antwoord

Ook online bestaan er verschillende processen; hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners. Dit en meer vragen hebben wij voor jou op een rij gezet. Bekijk de vragen

Wil je jouw processen verder optimaliseren, neem contact op met Tim of laat je gegevens achter in het formulier.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.