Advisie e-Commerce Totaaloplossing
Exact software en relevante Add-ons

Advisie biedt een totaaloplossing voor jouw e-commerce proces door alle klantinformatie en financiën in één platform te integreren. Koppel je backoffice aan je voorraadbeheer en krijg real-time inzicht in je orders, voorraad en/of serviceprocessen. Met de Advisie e-Commerce Totaaloplossing kun je Exact software snel, veilig en eenvoudig integreren met andere systemen en oplossingen.

Groei met de juiste oplossing

Hoe verwerk ik bestellingen en retouren, zorg ik voor een vlekkeloze verzending, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of werk ik met dropshipment partners? Hoe koppel ik Magento, WooCommerce, Shopify, Mollie, Adyen, het PIM-systeem of het warehouse-systeem? Het antwoord op al deze vragen is onze e-Commerce Totaaloplossing.

Het Exact Solution Partner logo  Het Exact add-on partner logo  

Alle klantinformatie en financiën in één platform

Onze e-commerce totaaloplossing stelt je in staat om te blijven werken zoals je gewend bent, met Exact Software als financiële basis en relevante add-ons. We voegen echter nieuwe functies toe die het hele proces vereenvoudigen. De apps zijn flexibel, veilig en eenvoudig aan te passen aan jouw wensen. Op deze manier kun je voldoen aan alle klantverwachtingen en je verkoop verhogen.

Informatie gedreven e-commerce 

Haal meer rendement uit je back-office met slimme softwareoplossingen. Dat kan met een informatie gedreven e-commerce landschap. Hoe je dat realiseert lees je in onze whitepaper. 

De Webshop Connector 

De Webshop Connector is de meest flexibele koppeling voor je webshop. Of het nou gaat om Magento 2, Shopify, Shopware, WooCommerce, PrestaShop, jouw klant-, artikel-, prijs- en voorraad informatie is vanuit Exact 24/7 beschikbaar. Een naadloze aansluiting op jouw bedrijfsprocessen. Wil je meer weten? Bekijk dan deze pagina over onze Webshop Connector

Vraag & Antwoord

Ook online bestaan er verschillende processen; hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners. Dit en meer vragen hebben wij voor jou op een rij gezet. Bekijk de vragen

Wil je jouw processen verder optimaliseren, neem contact op met Felix of via het formulier.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.