Factsheets | Webinars | Whitepapers

Vanaf een werkplek, thuis of ergens anders kennis en inspiratie opdoen over een actueel onderwerp?
Hieronder vindt u een overzicht van factsheets, whitepapers en webinars die we tot nu toe hebben ontwikkeld.

Zoek een onderwerp
Factsheet | Wat is het beste e-commerce platform?

In dit factsheet staan de voor-en nadelen van de 6 meest voorkomende webshopsoftwarepakketten, maar ook aanvullende informatie over e-commerce oplossingen. 

Whitepaper | De 6 beste rapportagetools voor groot en klein MKB!

De meeste bedrijven zijn met Microsoft SQL Server Reporting Services al in het bezit van een krachtige rapportagetool. Heb je specifieke rapportagewensen? Bekijk dan de beste rapportage- en dashboardingtools voor het MKB. 

Factsheet | Verschillenlijst Exact Globe / Globe plus

Wat zijn de verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe Plus? We hebben de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje gezet in de Advisie verschillenlijst. Deze kunt u hier direct downloaden. 

Factsheet | Belangrijkste verschillen tussen Exact Globe en Online

Binnen Exact kunt u kiezen tussen Exact Online en Exact Globe. Deze keuze is vooral afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw organisatie. Benieuwd wat het beste bij u past?

Factsheet | Overzicht mogelijkheden Exact en WMS voor Groothandel

Een compleet en handig overzicht van de mogelijkheden van de bundel Exact Financieel, de bundel Exact voor Logistiek, de module WMS 1 en de module WMS 2. 

Whitepaper | Business Intelligence: Power BI voor Exact Globe

Business Intelligence (BI) geeft vertrouwen in het maken van juiste beslissingen en zekerheid in het sturen op doelstellingen. Jij wil toch ook een ongeëvenaarde precisie in analyse en rapportage? Neem de juiste beslissingen op basis van Power BI!

Whitepaper | Wanneer heb ik een PIM systeem nodig?

PIM is een afkorting van Product Information Management. De belangrijkste taak van een PIM systeem is om je bedrijf te helpen een grote hoeveelheid complexe productinformatie, efficiënt te beheren en op de juiste wijze via de juiste kanalen te verspreiden.

Video | Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact & Microsoft

Door de naadloze integratie van de platformen van Exact en Microsoft werkt u slimmer online samen, zijn uw bedrijfsprocessen gewaarborgd en beschikt u altijd en overal over dezelfde gegevens.

Video | Groei in de supply chain door digitalisering

Uitwisseling van data tussen de verschillende systemen is cruciaal. Met onze oplossingen on-top-of Exact kunnen wij zorgen dat u aan de wensen van de veeleisende klant van tegenwoordig kunt voldoen. Ontdek de trends en inzichten vanuit kennis. 

Video | Efficiënt plannen met vPlan en Exact

In dit webinar laten we de voordelen van vPlan Software zien, zoals hoe verkoop- en (productie)orders automatisch opgehaald worden. Maar ook waarom vPlan Software uitermate geschikt is om te koppelen met Exact Globe.

Whitepaper Servizio | De service management software on-top-of Exact

Servizio is service management software dat grip geeft op het service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Video | De toekomst van Service Management is Servizio

Deze software geeft grip op uw service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Productsheet| Advisie EDI Tool
Productsheet| Advisie eSign Module

Met de eSign module, een betrouwbare digitale ondertekenoplossing voor
organisaties van elke vorm en omvang, kan je zaken sneller afronden. Veilig en eenvoudig.

Factsheet | Spotler Connector

Een koppeling tussen je e-mail marketing software Spotler en CRM in Exact Synergy levert een enorme tijdwinst op. Benieuwd welke voordelen het voor jou heeft?

Factsheet | Van zorgverlener naar zorgondernemer
In de factsheet bieden we je handvatten waar je aan moet denken om een zorgondernemer te worden. Marktwerking heeft grote gevolgen voor administratieve processen in zorgorganisaties Wij helpen jou graag verder. 
Video | Digitaliseer inkomende facturen met Elvy of Scan Sys

De oplossingen van Elvy en Scan Sys helpen je met het digitaliseren van inkomende facturen. Of je nu thuis zit of op kantoor, de oplossing zorgt ervoor dat je inkomende facturen digitaal kunt verwerken. In deze video laten beide partijen zien hoe hun oplossing aan jouw behoefte voldoet én hoe zij jouw Exact Globe omgeving versterken.

Whitepaper | Hoe blijf je voorop lopen in 2021

Om inzicht te geven in mogelijkheden om te innoveren, hebben wij 3 thema’s voor jou: Leiderschap, e-commerce en robotica. Hoe blijf je voorop lopen in 2021? Ontdek waar de kansen liggen voor de groothandel. 

Video | Power BI voor Exact Globe

Business Intelligence (BI) geeft vertrouwen in het maken van juiste beslissingen en zekerheid in het sturen op doelstellingen voor een ongeëvenaarde precisie in analyse en rapportage. Dit doen we met Power BI voor Exact Globe via het BIRDS-platform én onze eigen BI-adviseurs die de rapportages op maat maken voor jouw organisatie. In deze video zie je de toegevoegde waarde en eindeloze mogelijkheden van de combinatie tussen Exact Globe, BIRDS en Power BI .

Video | Exact HRM en Salaris

Met Exact stroomlijn je de complete HR-cyclus: van salarisadministratie en personeelsplanning tot performance management. In deze video ontdek je de mogelijkheden van Exact HRM en Salaris.