Factsheets | Webinars | Whitepapers

Vanaf een werkplek, thuis of ergens anders kennis en inspiratie opdoen over een actueel onderwerp?
Hieronder vind je een overzicht van factsheets, whitepapers en webinars die we tot nu toe hebben ontwikkeld.

Zoek een onderwerp
Factsheet | Wat is het beste e-commerce platform?

In dit factsheet staan de voor-en nadelen van de 6 meest voorkomende webshopsoftwarepakketten, maar ook aanvullende informatie over e-commerce oplossingen. 

Whitepaper | De 6 beste rapportagetools voor groot en klein MKB!

De meeste bedrijven zijn met Microsoft SQL Server Reporting Services al in het bezit van een krachtige rapportagetool. Heb je specifieke rapportagewensen? Bekijk dan de beste rapportage- en dashboardingtools voor het MKB. 

Factsheet | Overzicht mogelijkheden Exact en WMS voor Groothandel

Een compleet en handig overzicht van de mogelijkheden van de bundel Exact Financieel, de bundel Exact voor Logistiek, de module WMS 1 en de module WMS 2. 

Whitepaper | Wanneer heb ik een PIM systeem nodig?

PIM is een afkorting van Product Information Management. De belangrijkste taak van een PIM systeem is om je bedrijf te helpen een grote hoeveelheid complexe productinformatie, efficiënt te beheren en op de juiste wijze via de juiste kanalen te verspreiden.

Whitepaper | Business Intelligence: Power BI voor Exact Globe

Business Intelligence (BI) geeft vertrouwen in het maken van juiste beslissingen en zekerheid in het sturen op doelstellingen. Jij wil toch ook een ongeëvenaarde precisie in analyse en rapportage? Neem de juiste beslissingen op basis van Power BI!

Factsheet | Verschillenlijst Exact Globe / Globe plus

Wat zijn de verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe Plus? We hebben de belangrijkste verschillen voor je op een rijtje gezet in de Advisie verschillenlijst. Deze kun je hier direct downloaden. 

Factsheet | Belangrijkste verschillen tussen Exact Globe en Online

Binnen Exact kunt u kiezen tussen Exact Online en Exact Globe. Deze keuze is vooral afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw organisatie. Benieuwd wat het beste bij u past?

Video | Nieuw in ImageCapture 9

In ImageCapture 9 introduceert Scan Sys nieuwe functionaliteiten in de software. Door verschillende optimalisaties in de software is deze gebruiksvriendelijker en sneller dan ooit tevoren. Daarnaast brengt versie 9.2 nieuwe mogelijkheden voor declaratieverwerking. In dit webinar nemen we je mee door de hoogtepunten van ImageCapture 9.

Video | Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact & Microsoft

Door de naadloze integratie van de platformen van Exact en Microsoft werk je slimmer online samen, zijn bedrijfsprocessen gewaarborgd en beschik je altijd en overal over dezelfde gegevens.

Video | Automatiseer inkoopprocessen met Exact Purchase to Pay

Met Exact Purchase to Pay automatiseer je de inkoopprocessen voor contractmanagement, factuurverwerking en bestellingen. Door deze processen in één pakket onder te brengen sluiten ze naadloos op elkaar aan en geven jou de efficiëntie en inzicht die je nodigt hebt. In dit webinar laten we je de toegevoegde waarde en mogelijkheden van Exact Purchase to Pay zien.

Video | Groei in de supply chain door digitalisering

Uitwisseling van data tussen de verschillende systemen is cruciaal. Met onze oplossingen on-top-of Exact kunnen wij zorgen dat je aan de wensen van de veeleisende klant van tegenwoordig kunt voldoen. Ontdek de trends en inzichten vanuit kennis. 

Video | Efficiënt plannen met vPlan en Exact

In dit webinar laten we de voordelen van vPlan Software zien, zoals hoe verkoop- en (productie)orders automatisch opgehaald worden. Maar ook waarom vPlan Software uitermate geschikt is om te koppelen met Exact Globe.

Whitepaper Servizio | De service management software on-top-of Exact

Servizio is service management software dat grip geeft op het service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Video | De toekomst van Service Management is Servizio

Deze software geeft grip op uw service-proces met o.a. een digitaal planbord, routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software.

Productsheet| Advisie EDI Tool

Lees meer over de krachtige en flexibele interface tussen Exact Globe en jouw EDI partner.

Productsheet| Advisie eSign Module

Met de eSign module, een betrouwbare digitale onderteken-oplossing voor organisaties van elke vorm en omvang, kan je zaken sneller afronden. Veilig en eenvoudig.

Factsheet | Spotler Connector

Een koppeling tussen je e-mail marketing software Spotler en CRM in Exact Synergy levert een enorme tijdwinst op. Benieuwd welke voordelen het voor jou heeft?

Factsheet | Van zorgverlener naar zorgondernemer
In de factsheet bieden we je handvatten waar je aan moet denken om een zorgondernemer te worden. Marktwerking heeft grote gevolgen voor administratieve processen in zorgorganisaties Wij helpen jou graag verder. 
Video | Digitaliseer inkomende facturen met Elvy of Scan Sys

De oplossingen van Elvy en Scan Sys helpen je met het digitaliseren van inkomende facturen. Of je nu thuis zit of op kantoor, de oplossing zorgt ervoor dat je inkomende facturen digitaal kunt verwerken. In deze video laten beide partijen zien hoe hun oplossing aan jouw behoefte voldoet én hoe zij jouw Exact Globe omgeving versterken.

Video | de beste rapportage en dashboardingstools voor het mkb

Advisie biedt innovatieve softwareoplossingen op het gebied van business intelligence, rapportagetools, dashboarding en gegevensanalyse van big data. Elke behoefte aan informatie is uniek, maar er is zeker verschil tussen de verkrijgbare oplossingen. In deze video kijken we naar de verschillende tools om te ontdekken welke het beste bij jouw organisatie past.