Musea, kunst & cultuur

Als Exact Platinum Partner kent Advisie de branches (podium)kunst, muziek en cultuur als geen ander. Advisie bedient vele Nederlandse musea met haar totaaloplossingen binnen de dienstverlening waaronder het Stedelijk Museum, het Mauritshuis en het Teylers Museum. 

Software uitdagingen voor musea, kunst & cultuur

Naast musea hebben deze organisaties, stichtingen en verenigingen te maken met complexe en vaak risicovolle financiële processen. Vele stakeholders (sponsoren, betalende bezoekers, gemeenten, provincies, externe subsidiegevers) zijn betrokken bij grote cultuurprojecten. Maar ook in de uitvoering is er een grote stroom van kassa- en online kaartverkoop en declarabele facturen van leveranciers, freelancers en vrijwilligers.

Procurement: van verantwoording achteraf naar kostenbeheersing vóóraf

Organisaties worden geconfronteerd met gebrek aan overzicht: vooraf, tijdens en meestal achteraf. De risico’s liggen in sturing en verantwoording van budgetten en de aansluiting op alle binnenkomende facturen.

Voor zulke trajecten biedt Advisie innovatieve softwareoplossingen op het gebied van procurement, waarmee organisaties controle houden binnen het gehele traject: van subsidieaanvraag tot succesvolle afsluiting van een evenement. Maar ook voor contractbeheer en bestelprocessen.

Wilt u een vrijblijvend advies over onze software oplossingen voor musea, kunst & cultuur? Neem contact op met onze dienstverlening-adviseur Linda de Boer.

Bent u ook benieuwd naar de trends in de dienstverlening? 
Download de whitepaper en ontdek de software oplossingen. 

Meer weten over de zakelijke dienstverlening? Deze blogberichten gaan hierover:

Onze tevreden klanten:

Als ik kijk naar hoe wij de eerste jaarrekening maakten en hoe wij dat nu doen, dan is dat een wereld van verschil.

Van Gogh Museum
Jacqueline de Ligt | Hoofd Financiën

Wilt u weten hoe wij de dienstverlening nog doeltreffender maken? Neem contact op met Linda.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.