Musea, kunst & cultuur

Met de Advisie-softwareoplossingen wordt het vooraf, tijdens én achteraf mogelijk om volledige sturing en controle te houden over budgetten. Met de introductie van een digitaal fiatteringssysteem weten budgethouders precies waar zij staan.

Op het moment dat er kosten gemaakt gaan worden, moet de 'bestelling' gefiatteerd worden. Een akkoord wordt pas gegeven als de inkoop matcht met de begroting vooraf. Bij ontvangst van de daadwerkelijke inkooporder vindt wederom een match plaats.

Voorkom verrassingen en budgetoverschrijdingen 

Met dergelijke rapportagesoftware is er gedurende een langlopende tentoonstelling, theatertour of doorlopende bedrijfsvoering continue sturing en inzicht. Zo worden verrassingen en budgetoverschrijdingen voorkomen. Dit is vooral een uitkomst bij bedrijven en instellingen die te maken hebben met onregelmatige, wisselende financieringsbronnen, zoals sponsoren en subsidiefondsen. Het helpt hen bovendien om bij volgende projecten beter te begroten en/of subsidies aan te vragen met realistische, accurate bedragen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.