Walter Schuurmans

Teamleider Custom Solutions

De afdeling Development maakt onder andere klantspecifieke oplossingen. Onze klanten werken al met Exact, maar ze willen vaak een extra functionaliteit. In sommige gevallen is dit maatwerk, in andere gevallen kunnen we met één oplossing meerdere klanten helpen.

Als teamleider voer ik de sollicitatiegesprekken, maak ik offertes en zorg ik ervoor dat de juiste mensen op de juiste opdracht worden gezet. Ik zit ook regelmatig bij klanten om hun wensen te inventariseren. Na zo'n inventarisatie bespreek ik met mijn team wat er gedaan moet worden, zodat een collega hiermee aan de slag kan.

Bij mijn vorige werkgever hield ik mij bezig met het beantwoorden van functionele vragen op de supportafdeling. Het bedrijf waar ik werkte werd overgenomen door Advisie en ik heb toen in korte tijd mijn kennis vergroot door cursussen te volgen. Tegelijkertijd leerde ik heel veel van de vragen van klanten die ik aan de telefoon kreeg. Tijdens de overname ben ik consultant geworden. Eerst deed ik veel 'standaard' consultancy, dus bestaande producten implementeren bij de klant. Al snel werd dat Custom Solutions en ben ik meer maatwerktrajecten gaan doen. Het geeft mij enorm veel voldoening als één of meerdere klanten tevreden werken met onze oplossingen.

 "Managers zijn meewerkende voormannen, waardoor het kennisniveau erg hoog is."

Wil jij ook bij ons werken?

We hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Dit zijn onze vacatures.

Denk je dat je erbij past? Solliciteer dan op een van onze openstaande functies! Bekijk alle vacatures.

Over Advisie

Advisie is het afgelopen jaar heel erg gegroeid. Je merkt dat er meer jonge mensen aangetrokken worden. Er heerst een hele platte cultuur en daardoor is de sfeer heel informeel. Ondanks dat er verschillende functies zijn, bouwt iedereen mee aan passende oplossingen. Managers zijn meewerkende voormannen, waardoor het kennisniveau erg hoog is. Dit maakt Advisie een leuk, uitdagend en innovatief bedrijf om voor te werken. 

Bij Advisie krijg je volop kansen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast is Advisie ook gewoon een gezellig bedrijf met leuke collega's. 

Waarom werken bij Advisie?

  • Award winning organisatie in ontwikkeling
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Ervaren collega's om van te leren
  • Teamspirit & teamuitjes