Walter Schuurmans

Teamleider Custom Solutions

Van standaard tot maatwerkoplossingen

De afdeling Development maakt onder andere klantspecifieke oplossingen. Onze klanten werken al met Exact, maar ze willen vaak een extra functionaliteit. In sommige gevallen is dit maatwerk, in andere gevallen kunnen we met één oplossing meerdere klanten helpen.

Als teamleider voer ik de sollicitatiegesprekken, maak ik offertes en zorg ik ervoor dat de juiste mensen op de juiste opdracht worden gezet. Ik zit ook regelmatig bij klanten om hun wensen te inventariseren. Na zo'n inventarisatie bespreek ik met mijn team wat er gedaan moet worden, zodat een collega hiermee aan de slag kan.

Bij mijn vorige werkgever hield ik mij bezig met het beantwoorden van functionele vragen op de supportafdeling. Het bedrijf waar ik werkte werd overgenomen door Advisie en ik heb toen in korte tijd mijn kennis vergroot door cursussen te volgen. Tegelijkertijd leerde ik heel veel van de vragen van klanten die ik aan de telefoon kreeg. Tijdens de overname ben ik consultant geworden. Eerst deed ik veel 'standaard' consultancy, dus bestaande producten implementeren bij de klant. Al snel werd dat Custom Solutions en ben ik meer maatwerktrajecten gaan doen. Het geeft mij enorm veel voldoening als één of meerdere klanten tevreden werken met onze oplossingen.

 "Managers zijn meewerkende voormannen, waardoor het kennisniveau erg hoog is."

Van Ambitie naar Resultaat

Ben je bewust bezig met je ontwikkeling? Wil jij ambitie ook omzetten naar resultaat? Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe het voelt. Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen. Zodat onze klanten hun een commerciële- en organisatorische voorsprong verkrijgen en behouden. Realiseer jouw persoonlijke ambitie bij ons als collega. 

Bekijk onze vacatures