Robbert de Koff

Marketing Communicatie Adviseur

De sprong in het diepe is goed gegaan!

Mijn eerste ervaring met Exact software was tijdens mijn stage op de Business Solutions afdeling bij Exact. Op dezelfde afdeling heb ik uiteindelijk ook mijn afstudeerstage gedaan. De IT-wereld beviel goed en toen de kans voorbij kwam om bij ComputerPlan de marketing op te zetten greep ik deze kans direct aan.

Voor mijn gevoel sprong ik toen in het diepe, er bestond namelijk nog niets. Samen met collega’s heb ik vervolgens bepaald hoe we de marketing op de lange termijn zouden gaan uitvoeren. Dat werd uiteindelijk iets korter dan ik dacht, want na een jaar werd ComputerPlan onderdeel van de Advisie Group. Nu werk ik in een team van marketing specialisten en gaan we iedere dag voor het beste resultaat.

Als marketing en communicatie adviseur ontwikkel ik het ene moment een propositie en het andere moment zit ik in de uitvoering van een campagne. Dat betekent dat ik niet alleen nadenk over de strategie en verschillende middelen van een campagne, maar ik ontwikkel ook de content, maak de mailing en analyseer de cijfers om te optimaliseren. Met het team zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden om voorop te blijven lopen in de Exact- en Microsoft markt en wat we onze (potentiële) klanten het beste kunnen aanbieden.

Bij Advisie krijg ik veel ruimte om mezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Via Advisie heb ik bijvoorbeeld mijn NIMA-B diploma behaald. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je marketing expertise te verrijken. De gezelligheid en samenwerking bij Advisie zorgt voor een prettige werksfeer om het beste in iedereen naar boven te halen. Ik ben iedere keer weer trots op de resultaten die we als organisatie behalen!  

 "We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om voorop te blijven lopen."

Robbert Koff

Van Ambitie naar Resultaat

Ben je bewust bezig met je ontwikkeling? Wil jij ambitie ook omzetten naar resultaat? Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe het voelt. Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen. Zodat onze klanten hun een commerciële- en organisatorische voorsprong verkrijgen en behouden. Realiseer jouw persoonlijke ambitie bij ons als collega. 

Bekijk onze vacatures