Linda de Boer-Dijkgraaf

Salesmanager Enterprise

De eerste kennismaking voelde goed

De IT-wereld is er één met overwegend mannen, maar ondanks een lastige start, ben ik daarover nu juist erg te spreken. Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam binnen de It in diverse salesrollen. Na mijn studie kwam ik terecht bij een automatiseringsbedrijf waar ik startte in een ondersteunende functie. Na verloop van tijd dacht ik: “Wat mijn mannelijke collega’s kunnen, kan ik ook”. Dat is inmiddels bijna 33 jaar geleden. Klanten, ook overwegend man, waren destijds vaak erg verbaasd dat ze met een (jonge) vrouw te maken hadden. ‘Dat leidde ook tot vooroordelen. Nu bevalt het mij prima. Ik hou van direct en to-the-point.

Mijn eerste kennismaking met Advisie was meteen een prettige, maar ik moest me nog wel bewijzen Dat deed ik door mijn kennis verder te vergroten, een kundige gesprekspartner te zijn en zodoende nog meer opdrachten binnen halen. Ondertussen heb ik veel klanten ondersteund bij hun ambities en geadviseerd in (lastige) procesoptimalisatie trajecten.

Al ben ik er zelf niet meer mee bezig, ik denk dat vrouwen binnen Advisie goed hun “mannetje” kunnen staan. Advisie bestaat uit een gevarieerde groep mensen die rechtdoorzee zijn en door kennis van zaken te hebben goed presteren,

Het is volgens mij belangrijk om bij jezelf te blijven. Je niet uit het veld te laten slaan als het een keer niet lukt. Beter is het namelijk om te leren van fouten en dat kan alleen door vallen en opstaan. Maak keuzes en bepaal waar je goed in bent – en waarin niet. Door datgene waar je niet goed in bent over te laten aan anderen, hou je veel tijd en energie over om te focussen op waar je wel goed in bent.’ 

 "Het is belangrijk om bij jezelf te blijven en te focussen op dingen waar je goed in bent."

Linda de Boer, Salesmanager Enterprise bij Advisie

Van Ambitie naar Resultaat

Ben je bewust bezig met je ontwikkeling? Wil jij ambitie ook omzetten naar resultaat? Als enige Exact Platinum Partner en Microsoft Gold Partner weten we hoe het voelt. Wij zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat wij samen met onze klanten blijven veranderen en vernieuwen. Zodat onze klanten hun een commerciële- en organisatorische voorsprong verkrijgen en behouden. Realiseer jouw persoonlijke ambitie bij ons als collega. 

Vacature Account Manager