Door Advisie
4 minuten

De laatste ontwikkelingen en kennissessies

Op donderdag 16 November 2023 is het weer tijd voor Exact Live! Dit jaarlijks business event in de Brabanthal in Leuven (België) wordt georganiseerd door Exact en is bedoeld voor iedereen met interesse in de producten van Exact, van accountant tot ondernemer. Het is de plek waar klanten en partners van Exact samen komen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en technologie te ontdekken, inspiratie op te doen en te netwerken.

Wat kun je doen op Exact Live in België?

Tijdens het uitgebreide dagprogramma zijn er veel interactieve kennissessies, waarin je wordt bijgepraat over innovaties rondom Exact software en de mogelijke koppelingen on-top-of Exact. Er is een ruime beursvloer waar zowel de specialisten van Exact als die van additionele softwarepartners staan. Advisie mag aan dit event uiteraard niet ontbreken.

Wat mag je van ons verwachten?

Advisie Producten zijn namelijk de essentiële ingrediënten voor het succes van jouw business. Met diepgaande kennis van verschillende branches en IT-oplossingen, bieden wij jou de sleutel tot groei en efficiëntie. Tijdens Exact Live laten we je live kennis maken met de ongekende mogelijkheden van Advisie Producten. Het zijn door Exact gecertificeerde koppelingen voor Exact Globe, Synergy en Online Premium. Met onze producten on-top-of Exact blijf je werken zoals je gewend bent, maar dan beter. Je krijgt er namelijk nieuwe functies bij die jouw werk en de processen eenvoudiger maken. 
Kom je naaronze stand D4 aan het gele ERP-pad? Wij delen namelijk graag onze kennis met jou. Natuurlijk kunnen we daar ook live demonstraties van onze koppelingen geven en al je vragen beantwoorden. Wij zijn niet zomaar Exact Platinum partner en Exact Add-on partner.

Twee kennissessies, mis ze niet!

1.    Advisie | Het recept voor succes – Deze sessie van 20 minuten gaat over de essentiële ingrediënten voor het succes van jouw business. Wij bieden jou de sleutel tot groei en efficiëntie.

2.   Advisie | Welkom in onze keuken – In 10 minuten laten we je zien wat de voordelen zijn wanneer je kiest voor de enige Exact Platinum en Add-on partner. Maak gelijk gebruik van onze extreme beurskorting!

5 redenen om naar Exact Live te komen

1.    De nieuwste ontwikkelingen in software en technologie
2.    Focus op bedrijfsadministratie, financiën en processen.
3.    Topsprekers en entertainers de hele dag door 
4.    Kies uit meer dan 30 kennissessies!
5.    Klantcases met daadwerkelijk voorbeelden uit de praktijk (bij Advisie)

Waar is het event en kun je Advisie vinden

09:00 AM - 05:00 PM CET
Brabanthal - Brabantlaan 1, 3001 Leuven, België
Advisie: stand D4 - gele ERP-pad

Schrijf je gratis in voor het event!

Klinkt goed he? Vraag hier direct je ticket aan. (ja, gratis!)

 
Vragen over het event of de Advisie Producten?

Felix geeft de twee kennissessie, waarvan een samen met Anthony. Kun je niet aanwezig zijn maar wil graag meer over deze sessie weten? Neem dan contact op met Felix, hij maakt graag een afspraak met je.